Nostalgia 77

Tarihler: 04 Aralık 2009 Cuma ~ 04 Aralık 2009 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: A. Kalyoncuk Kulluk Caddesi No:10 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2009 ~ Ara 4, 2009
Nostalgia 77’nin beyni Benedic Lamdin, kendini caz müzisyeninden çok iyi müzisyenlerle çalışan bir müzik adamı olarak görüyor. Bu gereksiz tevâzuyu her şeyden önce parçalarının tümü hit olan albümleri yalanlıyor. En büyük çıkışını 2004’te çıkardığı ve Alice Russell’ın vokalleriyle süslediği ‘Seven Nation Army’ yorumuyla yapan Lamdin; Nostalgia 77 grubunda ‘Songs for My Funeral’ albümü ile hip-hop ve elektronik öğeleri bir araya getirdi . 2005’te çıkardığı ‘The Garden’ albümünde ise funk ve caz sularında gezerek bu türe uzaktan bakan dinleyicilerin dahi ilgisini çekti. Albümdeki hemen her parçanın hit özelliği taşıması sayesinde hayranları grubu çeşitli caz festivallerinde-Türkiye dahil-birçok ülkede dinleme fırsatı buldu.

Çok hoşlanacağınızdan emin olduğumuz ilginç ritimler ve kanınızı kaynatacak groove’larıyla Nostalgia 77; 4 Aralık Cuma gecesi GHETTO’da olacak. ‘Jazz Jihad’* sloganını onlarla birlikte atmaya hazır mısınız?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT