Notre Dame De Sion Lisesi`nden Ünlü Fransız Piyanist Michel Dalberto

Tarihler: 14 Ocak 2010 Perşembe ~ 14 Ocak 2010 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Notre Dame de Sion Lisesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Cumhuriyet Cad. 127 Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 219 16 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2010 ~ Oca 14, 2010
Ünlü Fransız piyanist Michel Dalberto, İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nin davetlisi olarak Notre Dame de Sion Lisesi konser salonunda müzikseverlerle buluşacak. Girişin ücretsiz olduğu resitalde sanatçı Chopin, Liszt ve Schumann’ın eserlerini yorumlayacak.

1955 yılında Paris’de doğan Michel Dalberto, Paris Devlet Müzik Konservatuarı’nda Vlado Perlemuter’den eğitim almıştır. 1975 yılında Clara Haskil ödülünü ve 1978’de Leeds Yarışması’nda birincilik ödülünü alan sanatçı, 1991 yılından bu yana Clara Haskil jürisinin başkanlığını yürütmektedir. Bu iki saygın uluslararası ödül sanatçının dünya çapındaki kariyerinin başlangıcı olmuştur. Özellikle en önemli Schubert ve Mozart yorumcularından biri olarak tanınan Michel Dalberto, birçok ünlü orkestra şefine eşlik etmekte ve tüm dünyada önemli festivallerin konuğu olmaktadır.

"Michel Dalberto, şimdiden 21. yüzyılın en büyük piyanistleri arasında yer almaktadır." Le Nouvel Observateur

İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Notre Dame de Sion Lisesi işbirliğiyle gerçekleşen konser Culturesfrance - Fransa Dışişleri Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT