Nova Muzak Series 12: Library Tapes/ Bohren and der Club of Gore

Tarihler: 27 Nisan 2013 Cumartesi ~ 27 Nisan 2013 Cumartesi 21:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Masa - Tam 38.50 TL İndirimli 35.00 TL Ayakta - Tam 22.00 TL İndirimli 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2013 ~ Nis 27, 2013

Library Tapes, 21.30
Bohren & der Club Of Gore, 23.00

Borusan Müzik Evi ve Kod Müzik işbirliğiyle gerçekleştirilen Nova Muzak Series’in Nisan’daki konukları Library Tapes ve Bohren & der Club of Gore.

Library Tapes, 21.30

David Wenngren ve Per Jardsell’in 2004 yılında Stockholm’de kurduğu Library Tapes 27 Nisan gecesi Bohren & der Club of Gore’dan önce Borusan Müzik Evi sahnesinde olacak. İkilinin Resonant adlı plak şirketi için kaydettikleri iki albümün ardından, 2006 yılında Jardsell gruptan ayrıldı. Wenngren 2007 yılında Höstluft adlı albümü ile Library Tapes’i devam ettirmeye karar verdi. Müzikal olarak ambient ve post rock olarak nitelendirebileceğimiz Library Tapes özellikle Labradford, Sylvain Chauveau, Nils Frahm gibi isimleri sevenlerin yakından takip ettikleri bir isim. David Wenngren, Library Tapes’in altıncı albümü Sun Peeking Through’u geçtiğimiz yıl yayımladı. Albümde David Wenngren’e çelloda Julia Kent ve Danny Norbury ve viyolada ise Sarah Kemp eşlik etti. Library Tapes, 21.30’da sahnede.

Bohren & der Club of Gore, 23.00

Borusan Müzik Evi’nde gece 23.00’ten itibaren Thorsten Benning, Morten Gass, Robin Rodenberg ve Christoph Clöser’den oluşan, 1992 yılında Almanya’nın nüfusu en kalabalık eyaleti olan Kuzey Ren-Vestfalya’da kökleri atılan Bohren & der Club of Gore ile devam edecek. Çeşitli türlere yakın dursa da müziğini tek bir türle sınırlamayan grup, ilki 1994 yılında olmak üzere 1 demo, 3 EP ve 7 stüdyo albüm yayımladı. Adlarını Hollandalı enstrümantal müzik grubu GORE’a atfen koyan grubun müziğinin tarifi ise biraz zor. Kimi zaman drone, kimi zaman ambient, saksofonun arkadan verdiği hava ile dark caz. Grup sıradışı bu müzikal yapısıyla Mike Patton’un dikkatini çekerek 2008 yılında Ipecac Records ile anlaştı. Alman heavy metal grubu Warlock’ın “Catch My Heart” şarkısının bir cover’ının da yer aldığı, grubun son albümü "Beileid", 2011 yılında Ipecac tarafından yayımlandı.

Thorsten Benning, davul
Christoph Clöser, saksofon, piyano, Fender Rhodes
Morten Gass, piyano, Fender Rhodes
Robin Rodenberg, kontrbas

- Bifokart Klasik sahipleri ve öğrencilerin %10, Bifokart Gold sahiplerinin %30 indirim hakkı bulunur. Kapıda Bifokart'ınız ya da öğrenci kimliğinizi göstermeniz istenecektir.
- Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekâna giriş yapılamamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.
- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.
- Borusan Müzik Evi'nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir.
- Borusan Müzik Evi'nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT