Nu Disco Party - Flashback Unit

Tarihler: 14 Ocak 2012 Cumartesi ~ 14 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Old City Live Club

Adres: Tom Tom Mh. Akarsu Sk. 1, 2, 4, 5 Galatasaray - Beyoğlu (İndigo) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 26 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2012 ~ Oca 14, 2012

Old City’de Nu Disco Party’nin sürprizi Flashback Unit!

Old City Live Club’da dans ve eğlence hız kesmiyor. Seri; 14 Ocak Cumartesi gecesi düzenlenecek Nu Disco Party ile devam edecek. Gecenin sürprizi ise Flashback Unit konseri.

Bu sezon, eğlenceleriyle ünlü Tom Tom Sokak’taki İndigo’ya taşınan Old City Live Club; tiyatro gösterilerinin yanı sıra, eğlenceli parti ve konserlere de ev sahipliği yapacak.

Cumartesi gecesi, nu disco başlığı altında en güzel şarkılarla eğlenmeye gelenler, aynı gece Flashback Unit’in canlı performansını izleme şansını da yakalayacak.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve eğlenceli performansıyla kısa sürede dikkat çeken Flashback Unit hem Türkiye’de, hem Avrupa’da underground’dan gelen ve popüler müzik klasmanında sayılabilecek elektronik tabanlı bir müzik üretiyor. Grubun yaptığı müzik, sahne ekibi, planlanan sahne prodüksiyonları itibarıyla Avrupa’daki örneklere benzese de; farklı bir duruş hemen göze çarpıyor.

Herkesin severek dinlediği, kendi döneminin popüler rock, soul, funk ve disco parçalarını house müzik ekseninde yorumlayarak bambaşka bir form veren Flashback Unit’in titizlikle hazırladığı remix ve prodüksiyonlar büyük ilgi görüyor. Flashback Unit’in kendi şarkıları da oldukça dikkat çekici.

Müzik sektöründe aranjör, prodüktör, ses mühendisi ve vokal kimlikleriyle profesyonelleşen grubun üyeleri Cüneyt Yamaner, Anıl Taşhan ve Can Bora Genç. Zaman zaman sahneye farklı sanatçılarla birliktelikler sergileyen Flashback Unit, hem canlı müzik dinlemek, hem de elektronik müzik performansı izlemek isteyenler için müthiş bir eğlence sunuyor. Flashback Unit müzikseverlerle https://www.facebook.com/flashbackunit , twitter.com/FlashbackUnit ve www.flashbackunit.com adresleri üzerinden de buluşuyor.

Unutulmayacak bir dans ve eğlence gecesi için 14 Ocak Cumartesi gecesi Old City Live Club’da düzenlenecek ve saat 23:00’de başlayacak Nu Disco Party’i ve Flashback Unit konserini kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT