Nublu Jazz Festival / Alp Ersönmez Cereyanlı vs Dj Logic

Tarihler: 10 Mart 2011 Perşembe ~ 10 Mart 2011 Perşembe - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: 25TL Ayakta 15TL Öğrenci

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2011 ~ Mar 10, 2011

Nublu Jazz Festival
04 Mart - 12 Mart

Nublu Jazz Festivali alanında kendini kanıtlamış, en iyi müzisyenleri sizlerle buluşturuyor. İlhan Erşahin, 123, Love Trio with Arto Tunçboyacıyan, Sarp Maden ve Alp Ersönmez performanslarını sizler için sergileyecek.

Alp Ersönmez Cereyanlı vs Dj Logic
NOKIA OVI MÜZİK SUNAR: NUBLU JAZZ FESTİVAL 2011

***Konser biletinizle 10 Mart Perşembe günü Babylon`da gerçekleşecek olan 2 etkinliğe de katılabilirsiniz.

Istanbul & New York

Nublu Jazz Festivalinde farklı bir ortak proje! Türk caz ve pop sahnesinin en başarılı bas gitaristi Alp Ersönmez, dünya caz ve hiphop sahnesinin efsane prodüktörü DJ Logic ile aynı sahnede!

Yıllardır Kangroove, Quartet Muartet, İstanbul Sessions, Wax Poetic başta olmak üzere; Türk pop müziğinin dünyada en çok tanınan ismi Tarkan’ın ve Nil Karaibrahimgil`in de bas gitaristliğini üstlenen Alp Ersönmez; bunun yanı sıra Erkan Oğur, Erik Truffaz, Alexandre Tassel, Butch Morris, Eddie Henderson, Athena, Cahit Berkay, Karina Zeviani, Clark Gayton, Kenan Doğulu, Sertab Erener ve Anadolu’nun Kayıp Şarkıları gibi sanatçı ve projelerle ortak sahne ve albüm çalışmaları yaptı. Alp Ersönmez çok yakında yayınlanacak ilk solo albümü olan “Yazısız”a paralel olarak, yeni projesi "Cereyanlı" ile de, caz bestelerinin bilgisayar ve elektronik altyapılarla hazırlanmış yeni düzenlemelerini, dörtlüsüne konuk olan enstrumanist veya vokalistlerle renklendiriyor.

Alp Ersönmez Cereyanlı’nın Nublu Jazz Festival İstanbul kapsamındaki özel konuğu ise; caz ve hiphop sahnesinin efsane prodüktörlerinden DJ Logic. Kendi grubu Project Logic ile birlikte Vernon Reid, Moe., John Mayer, Medeski Martin & Wood, Bob Belden, Jack Johnson, Chris Whitley ve daha pek çok önemli isimle beraber sahne alan, ve kayitlar yapan DJ Logic’in Alp Ersönmez ile Nublu Jazz Festival’indeki büyük buluşmasını kaçırmayın!

Warm-Up & After Party by Berke Yavuz
http://music.ovi.com/tr/tr/pc/



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT