Nublu Jazz Festival / Laika

Tarihler: 12 Mart 2011 Cumartesi ~ 12 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: 35 TL Ayakta - 25 TL Öğrenci

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2011 ~ Mar 12, 2011

Nublu Jazz Festival
04 Mart - 12 Mart

Nublu Jazz Festivali alanında kendini kanıtlamış, en iyi müzisyenleri sizlerle buluşturuyor. İlhan Erşahin, 123, Love Trio with Arto Tunçboyacıyan, Sarp Maden ve Alp Ersönmez performanslarını sizler için sergileyecek.

LAIKA
NOKIA OVI MÜZİK SUNAR: NUBLU JAZZ FESTİVAL 2011

***Laika konser biletinizle 12 Mart Cumartesi günü Babylon`da gerçekleşecek olan Nublu Jazz Festival Closing Jam`e de katılabilirsiniz.

Nublu Jazz Festival’in bu seneki en özel seslerinden biri de büyüleyici sesiyle farklı bir caz vokalisti: Laika. Paris doğumlu Laika, Fildişi Sahillerinden bir baba ve Fas-İspanyol melezi Yahudi bir annenin kızı olarak dünyaya geliyor. Özellikle annesi ve ninesinden ona gelen Sefarad kültürünü çok küçük yaşlarda benimseyen genç müzisyen, aynı zamanda Akdeniz’in sıcaklığından da oldukça etkileniyor. Bu karışık altyapıyı caz tutkusuyla birleştiren Laika, ilham perisi olarak ise Billie Holiday ve Nina Simone gibi efsane isimleri seçiyor kendine. Daha sonra Fransa’da Claude Bolling’in orkestrasında kendine yer bulan sanatçı, buna ek olarak Antoine Roney, Michael Bowie, David El Malek gibi isimlerle de ortak çalışmalar yapmaya başlıyor. Daha sonra birçok tiyatro oyununda kendine yer bulan Laika, buradan da film endüstrisine kayarak hem caz sanatçısı hem de aktris kimliğini pekiştiriyor.

Birçok Fransız filmi ve caz operalarında rol alan Laila ona eşlik eden 4 kişilik grubuyla Viyana Caz Festivali ve Celestina del Sol’dan sonra bu sefer Nokia Ovi Music sponsorluğunda gerçekleştirilecek Nublu Jazz Festival kapsamında Babylon sahnesinde performans gösterecek. Sefarad müziği ve Avrupa cazının bu sıra dışı etkileşimini kaçırmayın.

Warm-Up & After Party by Mehmet Garan
http://music.ovi.com/tr/tr/pc/Artist/Laika/250755


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT