Nükleer Başlıklı Kız

Tarihler: 15 Ocak 2014 Çarşamba ~ 15 Ocak 2014 Çarşamba 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2014 ~ Oca 15, 2014

Rock grubu "Nükleer Başlıklı Kız", 15 Ocak'ta Bronx Pi Sahne'de sevenleriyle buluşuyor.

"Nükleer Başlıklı Kız", 2005 yılının sonbahar aylarında Ankara'da kuruldu ve kurulduğu günden sonra birçok şehir ve festivalde konserler verdi. Grubun kadrosunda ilk kurulduğu günden bu yana bulunan Billur Yapıcı ve 2009 yılında son olarak grubun kadrosuna dahil olan ve gitarlara gecen Tansel Turna ile birlikte "Nükleer Başlıklı Kız", Volkan Başaran prodüktörlüğündeki "1" isimli ilk albümünü tamamladı. Albümün gitar, vokal, bas gitar, klavye ve synthleri Volkan Başaran ev stüdyosunda, akustik gitar ve davulları Ankara Mars Stüdyosu'nda ve back vokalleri Earth Productions'ta kaydedildi. Mix Uğur Memiş (Mars Stüdyosu, Ankara), mastering Hakan Akesson (Cuttingroom Studios, Sweden) tarafından yapıldı. 

"Kaç Kere", "Maske", "Eğer İstersen", "İki", "Fondoten", "Fhş", "Belki", "Rüya", "Kayboldum" ve "Zor" adlı 10 şarkıdan oluşan albümlerinin yapım aşamasında her şeyi kendi üstlenen grubun albümü tamamlaması yaklaşık 1,5 sene sürdü. Albüm Gişe Yapım ve Favela Records tarafından Eylül 2010'da piyasaya sürüldü. "Nükleer Başlıklı Kız"ın "1" isimli ilk albümünde tüm söz ve müzikler kendilerine ait... 

Grubun albümleri için Makarna Yapım tarafından çekilen ilk klip şarkıları "Maske" dışında, Arda Yalkın yönetmenliğinde albümde bulunan "Kaç Kere" ve yine Makarna Yapım tarafından çekilen "Fondoten" adlı şarkılarının da klipleri bulunmaktadır. Son olarak Semiha Yalılı yönetmenliğinde albümdeki en duygusal parçalardan biri olan "Eğer İstersen"e de klip çeken "Nükleer Başlıklı Kız"; bir yandan ikinci albümünü yayımlamaya hazırlanırken bir yandan da konser ve festival etkinliklerinde yer almaya devam ediyor. 

Albüm lansman gecesini Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde gerçekleştiren "Nükleer Başlıklı Kız", daha sonra IF Performance Hall/Ankara, Up&Down/Eskisehir, Saklıkent/Ankara'da konser verdi ve 2011 Eylül ayından itibaren Bronx Pi Sahne'de ayda bir konser vermeye başladı. 

Grubun katıldığı TV programları arasında "Okan Bayülgen Disko Kralı", "Yuxexes", "Yeraltı" ve "Müziğin Ritmi" gibi programlar bulunmaktadır. "Nükleer Başlıklı Kız"ın ayrıca "Radikal", "Hürriyet", "Milliyet", "Star" gazetelerinin yanı sıra "Blue Jean", "Hey Girl" gibi dergilerde de röportaj ve haberleri yayımlandı. 

"Nükleer Başlıklı Kız" 2006 yılında "Nokia Super Sound" yarışmasında finale kaldı ve 2007 yılında da "Sony Ericsson Unistar Müzik" yarışmasında birincilik ödülü aldı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 22:00'dır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT