Ödül - Funk Alaturka

Tarihler: 04 Temmuz 2013 Perşembe ~ 04 Temmuz 2013 Perşembe 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2013 ~ Tem 4, 2013
Ödül - Funk Alaturka

Müzikseverlere çılgın bir Ödül’ümüz var!

Ödül, tıpkı Türk filmlerindeki gibi birgün sahnede Funk Alaturka adlı grubuyla şarkı söylerken keşfedilmesinin ardından kendisi ile aynı adı taşıyan ilk maxi single albümü “Ödül” ile  2013 yılının iddialı isimlerinden biri olmaya aday.

Poll Production etiketiyle piyasaya çıkan albüm pop, caz, funk ve alaturka ezgilerle Ödül’ün kendine özgü tarzını ortaya koyuyor. Solist olarak birlikte sahne aldığı Funk Alaturka ile funk, pop, disco, rock şarkılarla alaturka şarkıları sentezleyerek yarattığı tarzını kendi şarkılarında da hissetmek mümkün.

Renkli İşler stüdyosunda mix ve kayıtları yapılan albümde müzik prodüktörlüğünü usta isim Göksun Çavdar üstlenirken, mastering Çağlar Türkmen tarafından yapıldı. Söz ve bestelerin tamamının kendine ait olduğu albümde beş şarkı ve bir remix yer alıyor. “Çok Erken” isimli şarkının chill out tarzındaki remixi Okay Barış tarafından yapıldı. 

Albümün çıkış şarkısı olan “Ada” enerjisiyle dinleyenleri coştururken, “Bunu Sen İstedin” yeniden umudu bulmak gerektiğini fısıldıyor. “Çok Erken” hüzünle uzaklara sürüklerken “Hoşçakal” kırık kalpleri aşkla yapıştırıyor. ”Madam” ise Ödül’ün “Adam mısın yoksa madam mı?” sözleriyle dikkat çekiyor.

Albümün ilk klibi, “Gel gel gel gel Ada’ya…” sözleriyle dinleyenleri sıcak iklimlere alıp götüren  “Ada” isimli şarkıya çekildi. Berkay Akbudak yönetmenliğinde çekilen klipte mekan olarak Jolly Joker İstanbul ve Şile Sahilleri kullanıldı. 

Görsel sanat yönetmenliği ve grafik tasarımı Enes Erkan tarafından yapılan albümde yer alan fotoğraflar Aslı Dayıoğlu tarafından çekildi.

Albümde Yer Alan Eserler :
Ada
Bunu Sen İstedin
Çok Erken
Hoşça Kal
Madam
Çok Erken (Okay Barış Remix)

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Konser başlangıç saati 00:30'dur.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT