Olcay Saral

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 11 Mayıs 2009 Pazartesi - Saat: 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan Adalar İstanbul

Telefon: 0216 467 25 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 11, 2009
Olcay SARAL CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİNDE
11 Mayıs 2009 Tarihinde Caddebostan Kültür Merkezinde saat 20:30 Gerçekleşecek Konserde Olcay SARAL ’ Anadolu Evolution’’ Projesiyle Heyecanını Yeniden Sizlerle Paylaşıyor.

Olcay SARAL – Piyanist – Besteci
Küçük yaşlarda başlayan müzik eğitimini sonraları yoğun piyano komposizyon çalışmalarıyla sürdüren Olcay SARAL, yeni Akım Dünya müziğinin ustası Aydın ESEN’le başlayan çalışmaları, Saral’ın müzikal kimliğinde “Contemporary jazz, Elektronic & Synthetic Music, Ethnic Music ve World Music tarzlarına yaklaşımını şüphesiz olumlu kılmıştır.

Tarzında ortaya koyduğu yenilikçilik ve kavramsal çeşitlilik “bilinenin, duyulanın” aksine, “hissedilen ve varolan”ın farklı uyarlanışlarını kullanarak yazdığı eserlerinde de fark edilebiliyor.

Piyano & Elektronik müzik üzerindeki tarz ve teknik çalışmalarını bugün bile devam ettiren sanatçı aynı zenginliği diğer akustik, elektronik enstrümanlar üzerinde de uyarladı ve uyarlamaya devam ediyor.

Sanatçı genç yaşta kendi eserleri, yaklaşımı ve tarzıyla sayısız festivallerde, sempozyumlarda, workshoplarda sunumlar yapmış ve performanslar sergilemiştir. 10.Uluslararası İstanbul Caz Festivalinde Solo performansı,14.Uluslararası Akbank Caz Festivalinde Trio performansı ve 18.Uluslararası Akbank Caz Festivalinde ki ‘’Anadolu Evolution’’ projesiyle gerçekleştirdiği performanslarıyla adından övgüyle söz ettirmiştir.

Müzik otoriterleri tarafından “Yeni Müzik”’in ve “Çağdaş Türk Cazı” nın yeni ismi olarak görülen Saral; çalışmalarını farklı titreşimler ışığında devam ettiriyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT