Oliver Koletzki

Tarihler: 23 Mart 2013 Cumartesi ~ 23 Mart 2013 Cumartesi Saat: 22:00

Yer: The Hall, İstanbul

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2013 ~ Mar 23, 2013

Underground Müziğin Kitlelere Ulaşmasını Sağlayan Oliver Koletzki The Hall’da!

Berlin kökenli DJ, prodüktör ve plak şirketi sahibi Oliver Koletzki, ustaca harmanladığı elektronik parçalarını ilk defa İstanbullu müzikseverlerle 23 Mart’ta The Hall’da paylaşacak.

Henüz 12 yaşındayken içindeki prodüksiyon aşkıyla müzik yapmaya başlayan Koletzki, hiphop beatleri yaparak başladığı serüvenine breakdance ve synth-pop gibi türlerle devam etti. 18 yaşına bastığında yaşadığı kasabada DJ’lik yapmaya başlayan sanatçı, 2000 yılında eğitimi için Berlin’e taşınarak iyice gece hayatında adını duyurmaya başladı. Berlin’deki kulüplerde çalmaya başladıktan sonra ilk kaydını oluşturan Koletzki, 2005 yılında çıtasını yükselterek prestijli kulüplerde ve festivallerde sahne almaya başladı. 2005 yılının Ekim ayında ilk single’ını yayınladıktan sonra hayalini gerçekleştirerek “Stil vor Talent” aldı plak şirketini kuran Koletzki, şirketi yoluyla minimal techno’dan hiphop’a kadar birçok yeni sanatçının müzik kariyerine katkıda bulundu. 

Underground’a olan duyarlılığı ile yıllar boyunca birbirinden iyi parçalar üretmeyi başaran Oliver Koletzki, “3 Tage Watch” adlı parçası ile 2008 yılında en iyi techno parça ödülüne layık görüldü. Yayınladığı tüm LP’lerde pop ile kulüp tarzını başarılı bir şekilde bir araya getiren Koletzki, başarısını underground’a sadık kalıp, yine de kitlelere hitap edebilmeyi başarmaya borçlu. 

23 Mart gecesi dünyaca ünlü kulüplerinin vazgeçilmez ismi Oliver Koletzki’yi izlemek için The Hall’da olun!

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT