Oliver Koletzki

Tarihler: 12 Eylül 2014 Cuma ~ 12 Eylül 2014 Cuma 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2014 ~ Eyl 12, 2014

Berlinli DJ, prodüktör ve "Stil vor Talent" plak şirketinin kurucusu Oliver Koletzki, 12 Eylül'de İstanbullu müzikseverlerle buluşmak üzere Cue İstiklal'de olacak.

2005 yılında 29 yaşındayken Sven Vath'in plak şirketi Cocoon'dan çıkardığı "Der Mückenschwarm" adlı parçayla adını ciddi bir şekilde duyurmayı başaran ve yine aynı yıl Groove Magazine tarafından en iyi çıkış yapan sanatçı seçilen Oliver Koletzki'nin müzik kariyeri çok daha eski yıllara dayanıyor. 

Daha 12 yaşında müzik prodüksiyonuna ilgi duymaya başlayan Koletzki, ilk zamanlarda hiphop beatleri programlamaya başladıysa da daha sonraları breakdance ile syhnth-pop gibi daha elektronik soundlara kaydı ve 18 yaşına geldiğinde ise büyüdüğü yer olan Braunschweig'de lokal kulüplerde DJ'lik yapmaya başladı. 

2000 yılında müzik okumak üzere Berlin'e yerleşmeye karar veren Oliver Koletzki, burada da çeşitli kulüp ve barlarda DJ'lik yapsa da müzik kariyerindeki ilk ciddi zıplama 2005 yılında ilk kaydını yayımlamasıyla gerçekleşti. Bunu takiben festivallerde ve dünyanın çeşitli yerlerindeki ünlü kulüplerde çalmaya başlayan Oliver Koletzki, bir plak şirketi kurma hayalini gerçekleştirmeye de böylece adım adım yaklaşmış oldu. 

Sanatçının minimal tekno'dan house'a, hatta ve hatta pop müziğe uzanan çok geniş bir skalada kaliteli müzik yapan müzisyenleri desteklemek amacı ile kurduğu "Stil vor Talent", günümüzde en prestijli plak şirketleri arasında kabul ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT