Olmeca Golden Nights / Audiojack

Tarihler: 14 Mart 2009 Cumartesi ~ 14 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2009 ~ Mar 14, 2009
14 Mart 2009, Cumartesi
OLMECA GOLDEN NIGHTS
AUDIOJACK

OLMECA Gold, elektronik müzik dünyasına taze kan getiren ikili Audiojack’i Indigo’da müzik severlerle buluşturuyor. Plak çantalarında kendilerinin Renaissance, CR2, Leftroom, Great Stuff ve Audio Therapy gibi “hip” plak şirketlerinden çıkan remiks ve prodüksiyonları, bunların yanında yeni albümleri ve kendilerini takip eden kitleleri ile Audiojack 14 Mart gecesi OLMECA Golden Nights partisinde gözleri kör edecek bir ışıltı ile parlayacak.

Groove Armada, Sasha, Carl Cox, Deep Dish, Paul Woolford, Lee Burridge, James Zabiela, Nic Fanciulli, Timo Maas, Erol Alkan, Luciano, Steve Lawler, Craig Richards, Meat Katie, John Digweed, Laurent Garnier ve Danny Tenaglia gibi dünya isimleri onların arkasında, bu öyle bir referans ki aslında Audiojack hakkında herşey anlatmakta.

Leftroom Limited plak şirketinden çıkan ilk prdüksyonları ‘Robot’ plak satışlarında tavana vurunca, Audiojack ismi oldukça yaygınlaştı. Aynı zamanda ‘Robot’ 2006 yılı için DJ Mag’s Best of British Awards’da yılın iyi prodüksiyonları kategorisinde aday oldu.

Audiojack’in en önemli özelliği, soundlarının belli bir elektronik müzik janrına oturtulamaması. Onlardan bahsederken aynı zamanda tekno, elektro, minimal tekno, house gibi janrlardan da bahsediyor olmamızı zorunlu kılan ikili, bu yeteneklerini avantaja dönüştürmede hiç sıkıntı çekmiyorlar.

Aynı zamanda U.F.O (Underground Frequency Organization) adı altında kendi plak şirketlerini de kuran Audiojack; kendi prodüksiyonlarını yayınlamanın dışında plak şirketlerinin vizyonu ile uğraşmakla da meşgul.

Audiojack, ünlerini, kendilerini ve belirli bir janr’a oturtulamayan müziklerini OLMECA Golden Nights partisinde Indigo dans pistine yayacak.
Kapı açılış: 23.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT