Olmeca Golden Nights: Greenskeepers Live & James Curd DJ Set

Tarihler: 13 Mart 2010 Cumartesi ~ 13 Mart 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: İndigo

Nereden Alınır: İndigo

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cad. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2010 ~ Mar 13, 2010

Efsanevi house DJ’i James Curd önderliğinde kurulan, 2001’de yayınladıkları ‘Should I Sing Like This’ ile House Music camiasına bomba gibi düşen Chicago’lu grup Greenskeepers, o tarihten beri kariyerlerine hiç hız kesmeden devam ettiler. 2001’den sonra yayınladıkları bütün parçalar ve remixler tüm dünyadaki house dj’lerinin setlerinde çalınmaya başladı ve bundan sonra 2003 yılında “Ziggy Franklen Radio Show” adlı debut albumlerini yayınladılar. Albüm dünya çapında büyük başarıya ulaştı.

2 yıl sonra Pleetch ve Pleetch’den hemen 1 yıl sonra Polo Club adlı albümlerini yayınladılar. Bu albümlerle de adlarından oldukça söz ettirdiler. Kendilerine özgü, rock ve swing katkılı bir müzik yapan Greenskeepers 3 yıl önce yine Indigo’da unutulmaz bir konser vermişlerdi. Hiçbirimiz doyamamıştık ve 3 yıl sonra tekrar 13 Mart Cumartesi günü Indigo sahnesine konuk olacaklar. Konserden sonra da James Curd’un dj setini dinleyebileceğiniz gecenin ev sahipliğini Türkiye’nin en önemli house müzik djlerinden DJ E ve DJ KEN yapacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT