Omar Hakim - The Trio of OZ

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 31 Temmuz 2012 Salı 21:00

Yer: santralistanbul

Ücret: 1. Kategori - 138.00 TL 2. Kategori - 112.00 TL 3. Kategori - 83.00 TL minder - 67.00 TL 4. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve santralistanbul Gişe

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 34060 Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 78 78 / 78 09

Web: http://http://www.santralistanbul.org

E Posta: info@santralistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Tem 31, 2012

Başlangıcından beri büyük ilgi gören ve Ramazan 2012 eğlencesi kültürüne yeni bir boyut katan “Ramazanda Caz” bu yıl üçüncü kez müzikseverlerle buluşuyor.

“Ramazanda Caz”, 19 Temmuz’da Ahmad Jamal konseriyle Santralistanbul’da başlıyor. “Ramazanda Caz”ın değişmeyen tek müzisyeni, efsanevi piyanist, büyük üstat Ahmad Jamal’a bu konserde davulda Herlin Riley, perküsyonda Manuel Badrena ve basta Reginald Veal eşlik ediyor. Ahmad Jamal Haliç kıyısında vereceği konserde son albümünden parçalara da yer verecek.

Tüm programı ilerleyen günlerde açıklanacak olan “Ramazanda Caz”ın biletleri satışa sunulan diğer konserinde, son otuz yılın en iyi davulcuları arasında yer alan Omar Hakim sahneye çıkıyor. Miles’dan Madonna’ya her daldan çalmış, her daim genç Omar Hakim de son projesi The Trio of OZ ile Santralistanbul’da. 31 Temmuz saat 21.00’deki konserde piyanoda cazın en yetenekli kadın piyanistlerinden Rachel Z, basta Solomon Dorsey ve davulda Omar Hakim’i izleyeceğiz.

The Trio of OZ isimli proje, 30’lu yılların unutulmaz caz ve rock klasiklerinden kesitleri de içeren, özenle seçilmiş zevkli bir karışım sunuyor. Konserde, Duke Ellington, Depeche Mode, Wayne Shorter, Joni Mitchell, Sting, Peter Gabriel, Coldplay, Stone Temple Pilots ve Bjork gibi grup ve sanatçıların eserleri sanatçının olağanüstü ritim ve doğaçlama yeteneğiyle özgünce yorumlanacak.

Dünyada ilk kez Ramazan ile cazı bir araya getiren, Le Monde, CNN International ve New York Times’a haber olan “Ramazanda Caz”ın izleyicileri, hoş mekânlarda, ağaçların altında, yaz gecesinin tadına varacaklar. Sıcak Ramazan günlerinin ardından, akşam rüzgârlarının serinliğinde büyük ustaları dinleyeceğiz, hep birlikte… Festivalin her konserinde dileyenler için ücretli catering servisi iftar saatinde başlayacaktır.

“Ramazanda Caz”a Kültür ve Turizm Bakanlığı destek vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT