Omar Souleyman / Nusaibin - Midnight Session

Omar Souleyman / Nusaibin - Midnight Session

Tarihler: 16 Aralık 2017 Cumartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

Omar Souleyman, yeni albümü “To Syria, With Love”ın ardından 16 Aralık Cumartesi gecesi yeniden Babylon sahnesine konuk oluyor. Omar Souleyman 2015 tarihli Bahdeni Nami’nin ardından “To Syria, With Love” ile bu yıl üçüncü uzunçalar albümüne imza attı. Sanatçı, bu albümünde yer alan yeni şarkılarında uzun zamandır birlikte çalıştığı Hasan Alo ile Suriye halk müziğinin zengin melodilerini birleştirdiği tekno elementlerin dozajını arttırıyor. Shawah Al Ahmad ile ortak yazdığı şarkı sözleriyle de doğup büyüdüğü topraklara saygı duruşunda bulunmayı ihmal etmiyor.

Bugüne kadar 500’den fazla video kaydı ve birçok YouTube videosunun baş kahramanı olan Omar Souleyman, Glastonbury, Bonnaroo, Pitchfork Paris ve Roskilde gibi festivallerde de sahne aldı. Aralık 2013’te Norveç’te düzenlenen Nobel Barış Ödülleri töreninde sahne alan sanatçı Sınır Tanımayan Doktorlar ekibiyle de yardım ve bağış çalışmalarına devam ediyor.

Midnight Session: Nusaibin Kemik kadrosu dört kişi olsa da, konuklar ve ortak projelerle büyük bir topluluğa dönüşen Nusaibin; doğunun ağırbaşlı enstrümanlarını, batının modern elektronik altyapılarıyla buluşturuyor. Aranjman ve elektronik aletlerden sorumlu Moguz (sampling, synths, drum machines) ve perküsyonda dinlediğimiz Tarık Aslan (erbane/def, bendir, djembe, dehollo, darbuka, cajon, tabla, bongo, udu) tarafından bir araya getirilen ekip, doğu kültürlerinden esinlenen müzikleri deneysel bir harmanda sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT