One Love Festival 15 - İPTAL

One Love Festival 15 - İPTAL

Tarihler: 17 Temmuz 2016 Pazar ~ 17 Temmuz 2016 Pazar 17 Temmuz 2016 13:00

Yer: Parkorman

Ücret: Normal 110.00 TLBuddy Pack 190.00 TL (2 bilet)1. Avantajlı Dönem 85.00 TL - TÜKENDİ1. Avantajlı Dönem Buddy Pack 150.00 TL (2 bilet) - TÜKENDİ2. Avantajlı Dönem 95.00 TL2. Avantajlı Dönem Buddy Pack 165.00 TL (2 bilet) - TÜKENDİOne Love'r 70.00 TL - TÜKENDİ -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2016 ~ Tem 17, 2016
One Love Festival 17 Temmuz Pazar günü Parkorman’da! 

16 Temmuz Buddy Pack biletler için son gün! Festival günü Buddy Pack bilet satışı yapılmayacaktır.


Müzikseverlerin her yıl sabırsızlıkla beklediği One Love, Pozitif deneyimiyle 17 Temmuz'da Parkorman'da gerçekleştirilecek! Bugüne kadar 100'den fazla grup ve 1.600'den fazla sanatçıyı 220 bini aşkın müzikseveri ağırlayan One Love Festival bu sene yine 3 sahne ile yazın büyük buluşması olacak!

Müzik dışı etkinlikleri kaçırmayın!

Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Festival alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. - 18 yaş altı bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir.Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Festival alanına araç girişi yoktur, festival otoparkı kapasitesi sınırlıdır.Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için,  dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. - Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. - Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.- 50 ml'den fazla olan her türlü parfüm ve deodorant festival alanına alınmayacaktır.- Yanıcı ve/veya patlayıcı sıvı veya gaz maddeler, biber gazı ve teaserlar festival alanına alınmayacaktır.- Şezlong, Şemsiye vb. katılımcıların rahatını bozabilecek eşyalar festival alanına kabul edilmeyecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.Festival süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT