Onor Bumbum Live

Tarihler: 09 Şubat 2011 Çarşamba ~ 09 Şubat 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 17,00 TL, Öğrenci: 12,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2011 ~ Şub 9, 2011

http://www.myspace.com/onorbumbum

Modern zaman aşk hikayelerini Onor Bumbum’dan dinleyin...“Diyorum ki” ismiyle piyasaya çıkan Onor Bumbum albümü, modern zaman aşk hikayelerini anlatan downtempo şarkılardan oluşuyor.

Albüm ismi “Diyorum ki” çünkü Onur, şarkılarının tümünü ikinci tekil şahıslara, yani doğrudan dinleyenin kulağına söylüyor. Genç neslin elektronik müzik cambazları arasında gösterilen Onur, albümünde kendi icadı olan yazılım ve enstrümanları da kullanıyor.

2005 yılında Nokia Süper Sound yarışmasında finale kalan, 2006 yılında bir çok ünlü müzisyenin kariyerlerinin başlangıç noktası olarak gördüğü Tuborg Roxy Müzik yarışmasında ‘Jüri Özel Ödülü’ alan Onor Bumbum, 2010 yılında ise Red Bull Müzik Akademisi’nde ülkemizi o yıl temsil eden tek Türk olarak Londra’ya gitti.

2010 yazında da dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden biri olarak görülen Barselona Sonar Müzik Festivali’nde ülkemizi temsil eden Onor Bumbum’un performansı Şubat ayında GHETTO sahnesinde!

DJ Set: Emir Yargın

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT