Onur Ataman Quartet

Onur Ataman Quartet

Tarihler: 28 Ekim 2021 Perşembe ~ 28 Ekim 2021 Perşembe 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 40 TL, Öğrenci: 25 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2021 ~ Eki 28, 2021

Caz ve Rock Gitaristi, kompozitör, ve eğitimci Onur Ataman müziğe 7 yaşında piyano dersleri alarak başladı. 1995 yılında kabul edildiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı bitirdikten sonra 2001 yılında Lahey’deki Hollanda Kraliyet Konservatuarın Caz Gitar Bölümü’ne ilk Türk müzisyen olarak kabul edildi. 2006 yılında Hollanda hükümeti tarafından üstün yetenekli öğrencilere verilen “top talent” bursunu almaya hak kazandı. Aynı okulda lisans ve master eğitimini onur derecesi ile bitiren sanatçı daha sonra Hollanda’da Leiden Üniversitesi ve Belçika Ghent’te Orpheus Instute’de iki yıl doktora eğitimine devam etti. Doktora eğitimi boyunca İngiltere’de Royal College of Music ve Oxford Music Faculty’de caz müziğinin Türk Müziği ile entegrasyonu ve emprovizasyon üzerine araştırmalarda bulundu. Müzik kariyeri boyunca bir çok ünlü caz müzisyeniyle kendi çalışma fırsatı buldu. Onur Ataman Ensemble ve İstanbul Connection çatısı altında Avrupa ve Türkiye’de birçok konser verdi ve albümler kaydetti. North Sea Jazz Festivali, İstanbul Jazz Festivali, Delft Jazz Festivali ve Turkey Now Festivali Amsterdam gibi festivallerde konserler verdi.

Onur Ataman’ın birlikte çalıştığı müzisyenler arasında Türkiye ve Avrupa’dan şu isimler dikkat çekmektedir: Eric Vloeimans, Owen Hart Jr. , Philip Catherine, Eef Albers , Dick De Graaf, Alp Ersönmez, Tuluğ Tırpan, İlhan İrem, Fuat Güner .

Sanatçı 2011 yılından bu yana Avrupa Müzik sanatçısı olup, 2015 yılında Sony Müzik ile çalışmış ve bir çok albümünde aranjörlüğünü ve gitaristliğini yapmıştır. Tüm bunlar dışında bir çok albüm ve sanatçıya aranjörlük hizmeti vermeye devam etmektedir.

2015 yılından itibaren Türkiye’nin ilk eğitim ve kültür kanalı olan Motto Web TV’de programlar yapan Onur Ataman halen Ataman Müzik Atölyesininde kurucusu ve yöneticiliğini yapmaktadır. IB Music diploma öğretmeni olan sanatçı doktora konusununda bir devamı olan ”Caz ve İnovasyon” isimli eğitim ve seminerleri Türkiye ve Avrupa`da çeşitli eğitim, sanayi kuruluşları ve şirketlerde geniş çaplı olarak gerçekleştirmektedir.

Onur Ataman (g),
Baturay Yarkın (p),
Şentürk Öztaş (b),
Monika Bulanda (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT