Oojami

Tarihler: 24 Nisan 2009 Cuma ~ 24 Nisan 2009 Cuma - Saat: 21:00

Yer: The Hall

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve The Hall Gişe

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 36-37 - www.thehallistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2009 ~ Nis 24, 2009

Geçtiğimiz 5 yıl içinde Royal Albert Hall, Glastonbury Festivali ve Amerika turnesi dahil 16 ülkede 300’ü aşkın konser veren OOJAMI dans müziğinin özgür sound`ları içinde değişik kültürlerin kaynaştığı tarzlarıyla Kuzey Londra kültürünü ve seslerini yansıtan müzikleriyle 24 Nisan Cuma akşamı The Hall’da.

Müziğinde Türk, Asya ve Afrika etkileri belirgin bir şekilde hissedilen, ud ve darbuka seslerini elektronik ve techno ritimleriyle kaynaştıran `Oojami`, Bodrum dogumlu, 20 senedir Londra da yasayan Necmi Cavli tarafindan 8 sene once kuruldu. Oojami son 3 sene icinde Amerika, UK ve Kanada turlari dahil 16 ulkede 300 den fazla konser verdi.Oojami son 6 sene icinde gecmiste REM ve Sting gibi gruplari cikaran Miles Coplan`in Amerika daki CIA adli plak sirketi ile 3 album (Bellydancing Breakbeats, Urban Dervish ve Boom Shinga Ling) cikardi.

Son albumleri, Boom Shinga Ling, Aralik 2006 da Amerikada cikti ve Ingiltere`de Observer Gazetesinin Music Monthly ekinde ayin en iyi on albumu arasinda 8inci sirada Gwen Stephanie ve Take That gibi isimlerin uzerinde yer aldi. 9 farkli sarkilari 10 degisik ulkede cesitli derleme albumlere girdi. Oojami konser ve CDleri bir cok ulkede, TV, Radyo ve basin organlari tarfindan ilgi ile bahsedildi. Yonetmenligini 2007 Oscar adayi (The Queen filmi ile) Stephen Friears`in yaptigi Kirli ve Guzel Seyler adli filmde gocmen Turk kizini canlandiran Audery Tatoo Oojami`nin ilk albumlerindeki Fantazy adli sarkiya dans etti. Belly Dancing Super Stars adli Amerikan kokenli Uluslararasi bir showda ve bu showun DVDlerinde bircok Oojami sarkisi kullanildi. Oojami gecen senelerde Jimy Clif, Robert Plant ve James Brown gibi isimlerle ayni sahne ve festivallerde caldi.

www.thehallistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT