Orhan Osman

Tarihler: 29 Ocak 2018 Pazartesi ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi 29 Ocak 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 30.00 TL İndirimli 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2018 ~ Oca 29, 2018
Kültürlerin buluşma noktası İstanbul’dan, Ege, Akdeniz ve Balkanlar arasında sıcak bir gezintiye çıkacağımız “İstanbul Meyan” projesinde her bir şarkının kendi gizemine, hikayesine tanık olacaksınız.

Buzuki sanatçısı Orhan Osman, enstrümanistliği kadar yorumcu ve besteci kimliği ile de sahnede olacak. “İstanbul Meyan” sizi, Anadolu’dan karşı kıyılara uzanan bir yolculuğa çıkaracak. Yaşanmışlıkların, yol kat edişlerin notalara döküleceği CRR Sahnesi’nde, Yunanistan’dan gelen unutulmaz ses Eleni Dimou ve Selanik’ten Fotis Theodoridou bu müzikal serüvene renk katacaklar.

Orhan Osman
İstanbul’a yerleştiği 1996 yılından bu yana pek çok projeye imza atan Orhan Osman; TV müzik programları, konserler ve İstanbul’un meşhur gece performanslarında unutulmaz sahneler sergiledi. Şimdi müzikal çalışmalarını Selanik ve İstanbul’da yürüten Orhan Osman; iki farklı orkestrası ile projelerini sahneliyor.

Buzuki’ye farklı bir bakış açışı kazandıran sanatçı; buzukiyi tavernalardan sıyırarak festivallere ve caz sahnelerine taşıdı. 2000’li yıllarda kurduğu Balkan orkestrası ile Almanya ve Belçika başta olmak üzere Avrupa festivallerinde konserler verdi. 2004 yılından itibaren performanslarını televizyon ekranlarına taşıyan sanatçı farklı kanallarda müzik programları hazırlayıp sundu.

2010 yılında “Turkophony” projesi ile gündeme geldi. Dave Weckl, Trilok Gurto, Kai Eckhardt, Horacio Hernandez, Mor Karbasi gibi pek çok ünlü isimle bir araya gelip albüm kaydı yaptı ve konserler verdi. Amerika’da da yayımlanan “Turkophony”albümü, “Grammy Müzik Ödülleri”nin aday adayları arasındada yer aldı.

“Devr-i Alem”, “Gökkuşağı”, “Maziden”, “İstanbul Rebetleri”,“Kolik”, “Buzuki Orhan Summer Party”, “Turkophony”, “Ne Lazım”,“Takvim” ve “Orhan Osman Live, Balkan Ekspress project” olmaküzere bugüne kadar 10 albüm yayımlayan sanatçı pek çok ortak albümde de buzukisi ve müzikleriyle yer aldı.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT