Oriental Rhapsody

Tarihler: 21 Mayıs 2016 Cumartesi ~ 21 Mayıs 2016 Cumartesi 21 Mayıs 2016 19:00

Yer: İstanbul Deniz Müzesi

Ücret: Dinleti + Sergi- Yetişkin 79.00 TL- Öğrenci 69.00 TL- TSK Mensubu 69.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2016 ~ May 21, 2016
Pitoresk İstanbul Dijital Sergisi ve Anjelika Akbar "Oriental Rhapsody" dinletisi, 21 Mayıs'ta İstanbul Deniz Müzesi'nde...

Anjelika Akbar ile 200 yıl öncesinin İstanbul’una masalsı bir yolculuk...

Pitoresk İstanbul sergisi kapsamında, besteci ve piyanist Anjelika Akbar, Oriental Rhapsody dinletisi ile sanatseverlerle buluşuyor. Müzik ve resim sanatını bir araya getiren bu eşsiz deneyim, Doğu ve Batı’nın buluştuğu noktadaki farklı hislerin dünyasına keyifli bir yolculuk yapma imkanı sunuyor.

Dinleti sonrası, 19. yüzyılın ressam seyyahlarından Melling, Schranz, Allom, Bartlett, Lewis ve Ayvazovski’nin İstanbul’unun, CodexArt teknolojisiyle dev boyutlu perdelerde canlandırıldığı dijital sergi geziliyor. 

Müzik ve resim sanatının buluştuğu bu benzersiz deneyim 21 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleşecek. Saat 19:00'da başlayacak dinletinin ardından sergiyi izleme fırsatı da sunuluyor.

"Oriental Rhapsody"

Çocukluktan başlayarak klasik müzik alanında yüzlerce beste ve konser çalışmaları yapmış olan Anjelika Akbar, son yıllarda ilgisini çeken, kendi tabiri ile "Doğu-Batı Kucaklaşması" yönünde müzik çalışmaları da gerçekleştiriyor. Üç Cemre, Bach A L'Orientale, Türk Marşı Varyasyonları, Gül'dür Gül, Doğu Fantazisi, Anadolu Esintileri gibi beste ve projelerinden sonra “Doğu Rapsodi / Oriental Rhapsody” başlığı altında kendisine ait beste ve uyarlamalarından oluşan repertuar ile dinleyicileri Doğu'nun ve Batı'nın buluştuğu noktadaki farklı hislerin dünyasına götürüyor. Birbirlerinden bağımsız olan bu eserlerin ortak noktası Doğu'nun Batı'ya, Batı'nın Doğu'ya olan dokunuşundan doğan değişik harmanlar.Oriental Rhapsody zamandan ve mekandan bağımsız olan bir duygu seyahatnamesi...

- Etkinlik başlangıç saati 19:00'dur.- Sergiyi dinleti bitiminde gezebilirsiniz.- Numarasız oturma düzeni vardır.- İndirimli kategorilerden bilet alanların, etkinlik girişinde ilgili kartı ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT