Orkesta Mendoza

Tarihler: 22 Ekim 2016 Cumartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi 22 Ekim 2016 22:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam - 40.00 TL Öğrenci - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2016 ~ Eki 22, 2016
Orkesta Mendoza Feat. Salvador Duran, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 22 Ekim’de Babylon’da…

Küba’da doğan mambo müziği Meksika ve ABD’de gelişimini sürdürmüş, “mambonun kralı” olarak bilinen Pérez Prado ile tüm dünyada tanınmıştır. Meksikalı sanatçı Sergio Mendoza, bu hareketli ve kıvrak müziği müzelik olmaktan kurtararak 50’lerdeki “big band mambo” geleneğini 21. yüzyıla taşıyan günümüz sanatçılarının en önemlilerindendir. Multi-enstrümantalist olan Mendoza, cumbia, merengue ve ranchera gibi farklı latin müziği stillerini birleştirmesiyle müziğini benzerlerinden daha çekici ve gösterişli bir formda sunuyor. Sanatçının renkli ve kalabalık topluluğuna dahil olan Salvador Duran ise sesi, dansı ve marakası ile bu orkestraya zenginlik katıyor. “Orkesta Mendoza”nın dünyanın farklı birçok köşesinde verdikleri performanslar için eleştirmenler “punk’ta Sex Pistols neyse mamboda Mendoza odur” demektedir. “Orkesta Mendoza” yeni albümleri 'Vamos a Guarachar'’ın turnesi kapsamında, ilk canlı performanslarını Festival’de gerçekleştirecek.

Sergio Mendoza: Vokal, Gitar, Tuşlu Çalgılar
Salvador Duran: Marakas, Vokal
Sean Rogers: Kontrbas
Guy Pek: Davul
Marco Rosano: Saksafon, Fx, Klarnet
Matthias Lemmens: Trompet
Raul Marquez: Trompet, Vokal, Gitar

“Orkesta Mendoza feat. Salvador Duran” konserine bilet alan katılımcılarımız, devam etkinliği olan “Midnight Session: Jonny Rock (DJ Set)” konserine de katılma hakkına sahiptirler.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.- 18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT