Orkestra Akademik Başkent-Gülsin On

Tarihler: 31 Ekim 2017 Salı ~ 31 Ekim 2017 Salı 31 Ekim 2017 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2017 ~ Eki 31, 2017
Orkestra Akademik Başkent ve Gülsin Onay, 31 Ekim'de ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sizlerle...

JS Bach, WA Mozart, D Shostakovich

“Duyarlı bir kesinliğe ve zekice bir parıltıya, en hassas şeyleri bile maharetli parmaklarına neredeyse gülümsercesine emanet etme yeteneğine sahip ve tutkulu bir sanatçı. Hayal gücü yüksek, mükemmel bir piyanist...” Almanya’nın ünlü klasik müzik eleştirmenlerinden Peter Cossé, bu yorumuyla Gülsin Onay’ın hem kişiliğini, hem de müzikal aurasını tanımlıyor... Klasik müzik sahnemizin mücevherlerinden Gülsin Onay, en yoğun duyguları eşsiz tekniğiyle yansıtan, dinleyicilerini coşkusuyla kucaklayan bir sanatçı... Bilhassa Chopin çalarken parmakları öylesine şefkatle dolaşır ki tuşların üzerinde, dünya çapında istisnai bir Chopin icracısı olarak kabul görmesi elbette tesadüf değildir... Polonya Devlet Nişanı’na da böylelikle layık görülmüştür... Aynı zamanda hocası Adnan Saygun’un dünya çapındaki en güçlü yorumcusu olarak bilinir. Arjantin’den Japonya’ya 5 kıtada 78 ülkeyi kapsayan destansı bir kariyere ve kendisine ithaf edilmiş nice esere sahiptir. Gülsin Onay, değerli kompozitör Ertuğ Korkmaz yönetimindeki Orkestra Akademik Başkent eşliğinde, büyüleyici bir Açıkhava gecesine davet ediyor sizleri...

“Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.”

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi  yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT