Ossipov Balalaika Orkestrası

Ossipov Balalaika Orkestrası

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Aralık 2016 Pazartesi 27 Aralık 2016 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 140.00 TL 2. Kategori - 120.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL 4. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Ara 26, 2016
TİM Show Center’dan Yeni Yıl Sürprizi: Dünyaca Ünlü Ossipov Balalaika Orkestrası’ndan Yeni Yıla Özel Dostluk Konseri

Rusya’nın dünyaca ünlü ulusal orkestrası Ossipov Balalaika Orkestrası (Ossipov Rusya Ulusal Akademik Halk Çalgıları Orkestrası) 27-28 Aralık tarihlerinde Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da yeni yıl konseri verecek ve Rus müziğinin engin hazinesinden parçalar seslendirecek.

Ossipov Orkestrası 1919’da iki ünlü müzisyen Boris Troyanovsky (balalayka üstadı) ve Pyotr Alexeyev (dombra üstadı) tarafından kuruldu. 1940 yılında ünlü Sovyet müzisyeni Nikolai Ossipov’un orkestra şefi ve müzik direktörü olmasıyla orkestranın tarihinde yeni bir sayfa açıldı. N.Boudashkin, A.Novikov, A.Kholminov gibi ünlü Rus bestecilerin orkestra için hazırladığı eserler izleyicisi tarafından ilgiyle karşılandı. II. Dünya Savaşı’nın başında, neredeyse tüm müzisyenlerin cepheye gitmesiyle konserlerine ara vermek zorunda kalan orkestra, Eylül 1942'de Rus hükümetinin ön ayak olması sonucu, bu kez Devlet Rus Halk Orkestrası resmi adıyla yeniden konserler vermeye başladı. Bu dönemde birçok konsere imza atan orkestra, savaştaki son konserini II. Dünya Savaşı zaferine ithafen Kremlin’de verdi. Bundan sonraki dönemlerde birçok başarılı müzisyenle çalışan ve 1946’da Nikolai Ossipov’un ismini alan orkestra, 1996 yılında Rusya Federasyonu Kültür Bakanlığı tarafından “Ossipov Rusya Ulusal Akademik Halk Çalgıları Orkestrası” olarak adlandırıldı. 

Rus, Avrupa ve Sovyet klasik eserlerinin aranjmanlarından oluşan zengin bir müzik yelpazesine sahip orkestranın Sanat Yönetmenliğini ve Orkestra Şefliğini 2009'dan bu yana Rusya'nın en yetenekli ve en ünlü müzisyenlerinden biri olan maestro Vladimir Andropov yapmaktadır.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Garanti Bonus Kart sahiplerine %15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT