OttoJazz

Tarihler: 25 Mart 2009 Çarşamba ~ 25 Mart 2009 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Otto Santral

Nereden Alınır: www.ottoistanbul.com

Adres: Santral İstanbul, Eski Silahtarağa Elektrik Santrali, Kazım Karabekir Cad. No: 1 Silahtar Mah. Eyüp Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2009 ~ Mar 25, 2009
“OttoJazz” saatleri Mart ayında da devam ediyor…
Otto Santral, her Çarşamba akşamı yemek saatinde Jazz ustalarını müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden saygıdeğer müzisyenlerin sahne aldığı gecelerin Mart ayı konukları; “Valeria Proano” ve “Sibe Köse Band”…

Caz tutkunları Otto’nun nefis yemeklerini yerken bir yandan da birbirinden değerli caz ustalarını Otto Santral sahnesinde izleme fırsatını yakalıyor. “OttoJazz” saatleri, 21.00’de başlıyor ve giriş için bir ücret talep edilmiyor.

OttoJazz saatlerinin Mart ayındaki ilk konuğu; Valeria Proano. 4 ve 11 Mart tarihlerinde sahne alacak Proano, Güney Amerika’nin en iyi Jazz vokalistlerinden biri olarak biliniyor. 18 ve 25 Mart, Çarşamba akşamları ise “Sibel Köse Band” Otto Santral sahnesinde olacak.

OttoJazz gecelerinde Mart ayı boyunca bu isimlerle beraber jazz severler, Türkiye’nin en önemli gitaristlerinden Sarp Maden, birçok ünlü müzisyenle çalışan aranjör Genco Arı, Kangroove grubunun kurucularından ünlü gitarist Alp Ersönmez ve kendine has tarzı ile Türkiye’nin aranan davulcularından Turgut Alp Bekoğlu’nu Otto Santral’de sahnesinde dinleme fırsatını yakalıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT