Ozan Doğulu

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 25 Ocak 2013 Cuma Saat: 22:00

Yer: Bombay Club

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Bombay Club gişe

Adres: Çalıkuşu Sok. No:1/1 1.Levent Sapphırenin sırasında Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 (212) 264 34 32

Web: http://http://www.bombayistanbul.com

E Posta: info@bombayistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Oca 25, 2013

1976 yılında konservatuvarın piyano bölümüne birincilikle giren Ozan Doğulu, henüz 6 yaşındayken, Spor ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen bir gecede yılın sanatçısı ödülünü aldı. Bu ödül aynı zamanda parlak bir kariyerin habercisiydi. 8 yaşında TRT Çocuk Korosuna katıldı. 12 yaşında babasının açmış olduğu Yurdaer Doğulu Sanat Merkezi’nde piyano dersleri vermeye başladı. 14 yaşında babasından ayrı olarak ilk kez Çetin Çalışır Orkestrası ile Erol Büyükburç’a eşlik etmeye başlayan Doğulu, aynı yıl Özel Saint Michel Fransız Lisesi’ni kazandı. 1989 yılında Eurovision orkestrasında yer alırken konservatuvarda flüt ve gitar dersleri aldı. Aranjörlüğe başladığı ilk dönemde Grup Gündoğarken’in "Ankara’dan Abim Geldi" albümünü hazırladı ve çeşitli sanatçılara beste vermeye başladı.

Doğulu, 1993 yılında kardeşi Kenan Doğulu’nun ilk albümü "Yaparım Bilirsin"i hazırlarken Zülfü Livaneli’den Kayahan’a, Tarkan’dan Sertab Erener’e, Gloria Gaynor’dan Sarah Brightman’a kadar birçok sanatçı ile sahne ve albüm çalışması yaptı. Türkiye’nin önemli sanatçılarından Sezen Aksu’nun orkestra şefliğini uzun süre yürüten Ozan Doğulu, bugüne kadar 2000’e yakın şarkıya, çok sayıda reklam ve film müzigine imzasını attı. Ozan Doğulu çalışmalarına prodüktör, besteci, aranjör, piyanist ve DJ olarak devam ediyor.

- 18 yaş sınırı vardır.

- Bilet fiyatına 1 yerli içecek dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT