Özdemir Erdoğan

Özdemir Erdoğan

Tarihler: 26 Eylül 2016 Pazartesi ~ 26 Eylül 2016 Pazartesi 26 Eylül 2016 20:30

Yer: Akasya Kültür Sanat

Ücret: VIP - 132.00 TL 1. Kategori - Tam 110.00 TL Öğrenci 88.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Akasya, 3. Kat :Kültür, Sanat ve Sinema Katı / Acıbadem Üsküdar İstanbul

Web: http://www.akasyakultursanat.com/

E Posta: info@akasyakultursanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2016 ~ Eyl 26, 2016
Özdemir Erdoğan, 26 Eylül'de Akasya Kültür Sanat'ta müzikseverleri bekliyor.

Şarkılar kendilerini ilk tanıtıp sevdiren şarkıcılar ve düzenlemelerle birlikte, zamanın acımasız derinliklerinde yok olup kaybolmamalıdır. Çağdaş müzik sanayicileri, çareyi klasizimle ölümsüzleşecek eserleri yeni ve çeşitli düzenlemelerle, genç kuşakların gündeminde tutmak biçiminde bulmuşlardır. Melodiler doğduklarında aynen çocuklar gibi saf ve günahsızdırlar. Ve hepsi kişiliklerini 12 adet notanın çeşitli biçimlerde kullanılmasıyla bulurlar. İyi ellerde ve güzel ortamlarda yetişenleri, daha geniş insan topluluklarının yüreklerine yerleşir ve sevgi tohumlarının yeşermesine neden olurlar. Dünyanın en sevilen melodileri, nasıl geri kalmış ülkelerde kötü taklitler ve yanlış yorumlar sonucu dinlenemez hale geliyorlarsa; bazı çevrelerin şu ya da bu isimle küçümsediği, dışladığı, lanetlediği melodiler de, dikkatle, özenle ve sevecen bir çalışmayla bütün insanlık ailesinin müzik repertuarındaki yerlerinin alabilirler.

Çağdaş insan; müzik eserinin üzerindeki giysiler, ne kadar yöresel, geleneksel ve hatta hırpani o-lursa olsun içindekinin evrensel boyutlarını düşü-nebilen insandır. Sizlere bunun basit örneklerini veriyoruz; dinlemeniz ve düşünmeniz için... Gerçek sanatçının, maddi bakımdan başarıya ulaşması ve bu başarıyı sürdürmesi mümkün değildir... Çünkü maddi değerleri üretmek ve işletmek sanatçılıkla çatışan başka bir ciddi uğraştır. Bir başarıya ulaşmak ve beğenilmek isteği her insanın vazgeçemeyeceği bir duygudur... Kazanılan ödüllerin sonucu, sanatçıyı farkında olmadan bir başka yol kavşağına getirir... Ya şöhretin getirdiği maddi değerlerle uğraşacak, ya da bu değerlerden vazgeçerek sanatıyla uğraşacaktır Ve gerçek sanatçı her defasında sanatının getirdiği ganimetleri elinin tersiyle itecek ve tekrar yeniden başlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT