Özge Çelikırmak

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Nisan 2017 Salı 18 Nisan 2017 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Nis 18, 2017
İkinci single çalışması ‘’Be Adam’’ ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapan Özge Çelikırmak, 18 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde...

1996 yılında Pera Güzel Sanatlarda Opera-Şan Eğitimine başlayarak 4 yıl eğitim gördü ve mezun oldu.1998 yılında Trt İstanbul Radyosu Çok Sesli Gençlik Korosuna başlayarak 5 yıl Soprano olarak görev yaptı. 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünü kazandı ve Birincilikle mezun oldu.Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesinde Pedagojik Formasyon Eğitimini tamamladı.

2008 yılından itibaren Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğünde Gösteri Sanatları Müzisyeni kadrosunda Zihinsel Engelli çocuklara Müzik Eğitmenliği yapmaktadır.İBB Engelliler Müdürlüğü Gösteri Sanatları Topluluğuyla birlikte İstanbul ve farklı şehirlerde birçok konser vermiştir.

Uzun yıllardır Orkestra Solistliği yapmaktadır.

Sanatçı,2015 yılının Kasım ayında sözü kendisine, bestesi ise ünlü müzisyen Ayhan Günyıl imzası taşıyan ilk single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu. Adından çok söz edilen Özge Çelikırmak geçtiğimiz günlerde ikinci single çalışması ‘’Be Adam’’ile müzik piyasasına şarkısı ve kilbi ile iddialı bir giriş yaptı.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00- Pdf bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT