Özge Fışkın & Soul Stuff - İPTAL

Tarihler: 30 Eylül 2017 Cumartesi ~ 30 Eylül 2017 Cumartesi 30 Eylül 2017 20:00

Yer: Müzik Boğaz'dan Gelir Teknesi

Ücret: - Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numarasız ve ayaktadır.Bistro - 6 Kişilik: 392.00 TL Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2017 ~ Eyl 30, 2017
60 m2 tarafından düzenlenen “Müzik Boğaz’dan Gelir” tekne konserleri 30 Eylül Cuma akşamı,  Ankara ve Beyoğlu gecelerini özleyenler için Özge Fışkın ve Soul Stuff 'ı İstanbul Boğazı'nda buluşturuyor...

“Müzik Boğaz’dan Gelir’’, iki yıldır ülkemizin en sevilen müzisyenlerini İstanbul Boğazı'nda dinleyicisi ile buluşturan bir konserler dizisidir.

Taksim’in gözde konser mekânlarından olan 60 m2 öncülüğünde düzenlenen konserler Boğaz’ın en büyük gezi teknelerinde gerçekleştiriliyor.

ÖZGE FIŞKIN
Müzik yolculuğuna Ankara’da üniversite yıllarında kurduğu farklı müzik gruplarıyla başlayan Özge Fışkın, 2000 – 2005 yılları arasında Sertab Erener ile geri vokal olarak çalıştı. 2003'te Eurovision şarkı yarışmasında Sertab Erener'in birincilik kazandığı ekipte dansçı ve geri vokal olarak Türkiye'yi temsil etti. Kilitler, Bir Avuç Fotoğraf, Her Şeyin 1 Zamanı Var adlı üç albümü bulunan Özge Fışkın, 2016 yılında "Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları" proje albümünde, Tuna Kiremitçi ile birlikte seslendirdiği "Bana Sebepsin" ile yer aldı.Özge Fışkın, bu özel gecede, kendi şarkılarının yanı sıra çocukluğundan itibaren onu en çok etkileyen, yıllar içerisinde proje grupları ve solo kariyerindeki performansları süresince defalarca yorumlayarak artık Özge'leşmiş olan şarkılardan oluşan bir seçkiyi de sevenleriyle buluşturacak.

SOUL STUFF
Alper Cengiz tarafından kurulan ve 1995'ten bugüne soul ve rock'n roll'un Türkiye'deki başarılı temsilcisi olan Soul Stuff, Müzik Boğaz'dan Gelir tekne konserlerinde!

Alper Cengiz tarafından kurulan ve 1995'den bugüne soul ve rock'n roll'un Türkiye'deki başarılı temsilcisi olan grup Ankara, İstanbul, İzmir , Eskişehir, Bursa ve Marmaris'te yaptığı düzenli programlar ve konserler ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. 1999 yilinda TRT 2 'de "Mini Konser" programında yer aldı. 2003-2004 yılları içersinde Metin Uca ile "Passaparola" yarışma programında üstlendikleri orkestra görevinde, 200'e yakin yerli ve yabancı parçayı yorumladılar. Sergiledikleri canlı performansları ile dikkat çeken Soul Stuff, İstanbul'da gerçekleşen Uriah Heep (2004), The Blues Brothers Band (Eylül 2006), Chuck Berry (Ocak 2007) gibi ünlü grup ve sanatçıların konserlerinde ön grup olarak sahne aldı.

Şubat 2007'de Kanaltürk'te canlı olarak yayınlanan "Gel de Katılma" programında konuk olarak yer alan Soul Stuff, soul ve rock'n roll ağırlıklı bir performans sergiledi. 

2007'de solist Alper Cengiz, İngiltere devlet televizyonu BBC'nin Elvis Presley'in ölümünün 30. yılı anısına düzenlediği ve tüm dünyayı kapsayan "World's Greatist Elvis" yarışmasında binlerce aday arasından seçilerek finalde yarışmaya hak kazandı. Yarışma haberi Türkiye medyasında da geniş yer aldı. 
Grup, 12 Mayıs 2008 tarihinde Alper Cengiz'in solist olarak yer aldığı, Ankara Kent Orkestrası - Bilkent Yaylı Grubu ve Soul Stuff'ın birlikte sahne aldığı yaklaşık 40 kişilik bir orkestra ile Yüzyılın Sanatçıları Konserleri Dizisi No.1 Elvis Presley konserini gerçekleştirdi.

2008 ve 2009 yazında Kıbrıs'da sahne aldılar. Grubun performansı, Kıbrıs'ın yerel TV kanallarında yayınlanıyor. Grup, TV programlarının yanı sıra aralarında Türkiye'nin seçkin şirketlerinin de yer aldığı birçok özel organizasyonda sahne aldı ve almaya devam ediyor.

* Konser Başlama Saati 21:30

Tekne Kalkış Yer ve Saatleri:

Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi
Yanaşma saati 19:45 – Kalkış saati 20:00 / İskeleye Dönüş Saati 23:45

Kuruçeşme İskelesi (Qurabiye/Huqqa Önü)
Yanaşma saati 20.30 – Kalkış saati 20:45 / İskeleye Dönüş saati 00.30

* Etkinlik düzeni ayaktadır. 
* Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numarasız ve ayaktadır.
* Teknenin kapalı yemek salonunda oturma düzeni mevcuttur. (Bu bölüm dinlenmek, yemek yemek isteyen misafirlerimiz içindir ve konser alanını görmemektedir.)
* Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır. 
* Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.
* Organizatör firma; etkinliğin gerçekleşeceği teknede, kalkış ve varış iskelelerinde, kalkış ve varış saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
* Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.
* Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.
* 18 yaşından küçük misafirler ancak ebeveynleri ile katılabilir.
* Konser hava şartlarına göre teknenin kapalı salonu ya da açık alanında gerçekleştirilir.
* Bistro masa bileti alan misafirlerimizin 0 212 2930809 numaralı telefondan isme rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.

Detaylı Bilgi İçin;
0533 205 71 85 
0532 216 26 61

- Tekne Kalkış Saatleri: Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi 20:00, Kuruçeşme İskelesi (Qurabiye/Huqqa Önü) 20:45’dir.- Tekne Dönüş Saatleri: Haydarpaşa Garı Turyol İskelesi 23:45, Kuruçeşme İskelesi (Qurabiye/Huqqa Önü) 00:30’dur.- Bilet alan seyircilerin tekne kalkış saatlerini göz önünde bulundurarak, ilgili iskelede hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. - Etkinlik düzeni ayaktadır. - Organizatör firma; etkinliğin gerçekleşeceği teknede, kalkış ve varış iskelelerinde, kalkış ve varış saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Bistrolar 6 kişiliktir, bir bistro bileti ile en fazla 6 kişi giriş yapabilir. Bistrolar numarasız ve ayaktadır.- Teknenin kapalı yemek salonunda oturma düzeni mevcuttur. (Bu bölüm dinlenmek, yemek yemek isteyen misafirlerimiz içindir ve konser alanını görmemektedir.)- Barımız ve mutfağımız gece boyunca hizmetinizde olacaktır. - Tekne belirtilen kalkış saatlerinden sonra bekleme yapmayacaktır.- Herhangi bir yiyecek ve içecek ile tekneye giriş yapılamaz.- Profesyonel fotoğraf ve video kamera kullanımı yasaktır.- 18 yaşından küçük misafirler ancak ebeveynleri ile katılabilir.- Konser hava şartlarına göre teknenin kapalı salonu ya da açık alanında gerçekleştirilir.- Bistro masa bileti alan misafirlerimizin 0 212 2930809 numaralı telefondan isme rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.- Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için 0533 205 71 85, 0532 216 26 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT