Özgür Akdemir ve Semra Tunç

Tarihler: 31 Aralık 2013 Salı ~ 31 Aralık 2013 Salı 22:00

Yer: Mektup Bar

Ücret: iki kişilik fiyat - 300.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İmam Adnan Sokak No:20 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2013 ~ Ara 31, 2013

Özgür Akdemir ve Semra Tunç, "Yılbaşı Özel Programı"nda 31 Aralık'ta Mektup Bar'da sevenleriyle buluşuyor.

Özgür Akdemir

Müziğe küçük yaşlarda babasından aldığı ilham ile bağlama çalmayı öğrenerek başlayan Özgür Akdemir, ortaokulda bağlama eğitimi alarak müzik hayatına başladı ve lise yıllarında da müziğe devam ederek birçok grupta konser ve dinletiler verdi.

2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünü kazanan sanatçı, eğitimi ile birlikte sahnelerden kopmayarak müzik yaşantısını devam ettiriyor. Akdemir, birçok ünlü sanatçının albümünde ve konserinde vokal yaptı.

2005 yılında 19 sanatçının katkı sunduğu ve Türk resminin büyük ustası Nuri İyem'in resimleriyle süslendiği "Rengahenk Türküler" isimli albümde dört türkü okuyarak yer alan Özgür Akdemir, yine aynı albümde Davut Sulari'ye ait "Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman" isimli türküye ilk video klibini çekti.

Sanatçı, 2007 yılında Fikret Otyam'ın resimleriyle süslenen ve 17 sanatçının katıldığı "Rengahenk Türküler Anadolu Sevdası" isimli albümde bir türkü okuyarak yer aldı.

Akdemir ayrıca 2008 - 2009 dönemleri arasında Dem TV, Cem Radyo ve Barış Radyo gibi kurumlarda, yine albüm ismi olan "Rengahenk Türküler" isimli müzik eğlence programlarını hazırlayıp sundu.

2009 yılı sonunda Bedri Rahmi Eyüboğlu anısına yapılan 24 sanatçının katıldığı "Rengahenk Türküler Karadut" isimli albümde genel koordinatör olarak destekte bulunan ve iki de türkü okuyan sanatçı, aynı projede okuduğu eserlerden "Sarardım" isimli türküye ikinci video klibini çekti.

2010 yılında Cihan Yurtçu'nun yönettiği ve Adnan Koç'un aranjörlüğünü yaptığı "Leyle" adlı ilk solo albümü Poyraz Müzik ve Artvizyon etiketiyle piyasaya çıkan sanatçı, bu solo albümünün ilk video klibini Volkan Konak ile düet yaptığı ve albümüne adını veren "Leyle" isimli türküye çekti.

Özgür Akdemir ayrıca Beykent Üniversitesi Sinema TV Bölümü Başkanı Doç. Dr. Cengis Asiltürk ve Doç. Dr. Önder Paker'den sahne gösterisi ve kamera önü oyunculuğu dersleri aldı.

2010 yılında yönetmenliğini Cengis Asiltürk'ün yaptığı "Albatros'un Yolculuğu" ve 2011 yılında Erdoğan Kar'ın yönetmenliğini yaptığı "Kadife Ana" isimli sinema filmleri ile oyunculuk hayatına adım atan Özdemir; 2012'de yönetmenliğini Tevfik Tunga'nın yaptığı "Oyun Karıştı" isimli tiyatro oyunuda yardımcı erkek oyuncu olarak yer aldı.

Özdemir ayrıca 2012'de Yeşim Sezgin'in yönettiği "Çanakkale Diriliş 1915" isimli filmde konuk sanatçı olarak yer aldı ve 2012 de yönetmenliğini Tevfik İnceoğlu'nun yaptığı "Kariyer" isimli sinema filminde baş rol oynadı.

Semra Tunç
Eğitimine İzmir’de başlayan Semra Tunç, müzik hayatına ilkokul çağlarında aldığı bağlama dersleriyle başladı. Lise döneminde yerel bir grubun solistliğini üstlenen sanatçı, çeşitli müzik organizasyonlarında görev aldı ve müziği hayatının merkezine aldı.

Eğitimin bu konuda da önemli olduğuna inandığı için çeşitli müzik eğitim merkezlerinde önemli isimlerden şan ve solfej dersleri alan sanatçı, bu derslere ek olarak da kısa bir süre opera eğitimi aldı. Sanatçı, bu eğitimlerin sonucunda Karşıyaka Belediye Konservatuarı'nda ve TOBAV opera gençlik korosun da yer aldı. Semra Tunç ayrıca özel bir televizyon kanalında düzenlenen "Akademi Türkiye" isimli yarışmanın finalistleri arasına girerek kendine özgü sesi ile her tarzdan eserler seslendirerek müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Semra Tunç uzun yıllardır sahne çalışmalarına yurt içi ve yurt dışında profesyonel olarak devam etmektedir. Sanatçı, aynı zamanda kariyerine TV müzik program sunuculuğunu da ekledi. Anadolu’da yaşayan diller ve ezgileri sesiyle kardeş kılan Semra Tunç müzikseverlerin şimdiden büyük ilgi odağı olmayı başarmıştır. Pop, Türk halk müziği, Türk sanat müziği ve birçok etnik müzik tarzlarından eserleri kendine özgü okuyarak Semra Tunç, ismini hafızalara yerleştirmiştir.

Semra Tunç 2012 yılında ilk Albümü "Gel Etme" ile sevenlerinin karşına çıktı. Albümde kendisine ait olan iki eserin yanı sıra, Neşet Ertaş, Nurettin Rençber ve Efkan Şeşen gibi usta sanatçıların da eserlerini seslendirdi. Albümde Efkan Şeşen ve Karmate grubunun solisti Resul Dindar’la da düet yaptı. Albüm içindeki tarzların renkliliğile büyük ilgi buldu.

- Bilet fiyatına ikram dahildir.
- Detaylı bilgi için: 0 (212) 251 01 10

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT