Özgür Kurum

Tarihler: 20 Nisan 2011 Çarşamba ~ 20 Nisan 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Olimpia Event Hall

Ücret: Tam: 20,00 TL, Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No: 2 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Yanı), Galatasaray İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2011 ~ Nis 20, 2011

Pek çok dizi film müziğine imza atmış son yılların başarılı isimlerinden yorumcu ve besteci Özgür Kurum 20 Nisan Çarşamba Olimpia`da !

Özgür Kurum

12 Haziran 1978 tarihinde Kırklareli`nde doğan sanatçı müzik yapma sevdasını ortaokul yıllarında kurmuş oldukları müzik grubuyla ilk kez sahneye taşımış ve o yaşlardan üniversite yılları sonuna kadar grup solisti olarak sahne almıştır.

Üniversite yıllarının sonunda grup çalışmalarını sonlandırarak müzik yoluna tek başına devam eden Özgür Kurum, bir çok sanatçıya albüm kayıtlarında ve konserlerde vokal olarak eşlik ederken aynı zamanda söz yazarı ve besteci kimliğiyle de albüm künyelerinde yer almıştır.

2004 yılından itibaren deneyimli iki müzisyen Taner Ayan ve Arıkan Sırakaya`nın kurmuş olduğu "T&A Project" ekibinin müziklerini yaptığı dizi filmlerde söz yazarı, besteci ve yorumcu olarak görev almaya başladı. Doktorlar, Senden Başka, Derdest, Fesupanallah, Kavak Yelleri gibi dizilerde şarkıları yayınlanan müzisyenin bu çalışmalarının toplandığı "Dizi Müzikleri" adlı bir albümü de piyasaya sunuldu.

Müzisyen farklı albüm ve jingle çalışmalarında vokal olarak görev almaya devam etmekte, profesyonel söz yazarlığı ve beste çalışmalarını da sürdürürken sahne çalışmalarıyla da sevenleriyle buluşmakta..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT