Ozzy Osbourne

Tarihler: 30 Eylül 2010 Perşembe ~ 30 Eylül 2010 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: Ayakta: 75,00 TL (Avantajlı Dönem), Sahne Önü: 200,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve www.bkmonline.net ve Turkcell Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: www.turkcellkurucesmearena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Bekleyiş Sona Erdi! Günümüzün yaşayan rock efsanelerinden Ozzy Osbourne Türkiye’ye Geliyor!

Her biri hit olmuş şarkılar, liste başı albümler, Ozzyfest ile desteklediği sayısız müzik grubu, nefes kesen performanslar ve 50 yıla uzanan bir müzik geçmişi ile Ozzy Osbourne yaşayan bir efsane!

1948 yılında İngiltere’nin Birmingham kentinde doğan ve gerçek adı John Osbourne olan ‘Ozzy’, heavy metal ve rock dünyasının en köklü gruplarından biri olan Black Sabbath ile birlikte yaptığı çalışmalarla profesyonel müzik kariyerine başladı ve sonrasında solo kariyeri boyunca da milyonlarca albüm sattı.

Sahne performansı ve renkli kişiliğiyle tanınan Ozzy Osbourne’un hayranlarının merakla beklediği İstanbul konseri 30 Eylül’de BKM tarafından Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Ozzy Osbourne’un konser öncesinde ve Temmuz ayında Sony Music etiketiyle yayınlanacak olan 10. stüdyo albümünün adı ise “Scream” olacak. Ozzy Osbourne konserde hem bu yeni albümünden hem de eski albümlerinden şarkılar söyleyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT