FLAMENKO! Paco de Lucia anısına.

FLAMENKO! Paco de Lucia anısına.

Tarihler: 08 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 08 Temmuz 2017 Cumartesi 08 Temmuz 2017 21:30

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 165.00 TL 2. Kategori - 133.50 TL 3. Kategori - 100.00 TL 4. Kategori - 78.00 TL Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2017 ~ Tem 8, 2017
Paco de Lucia Anısına “Beyond The Memory" etkinliği, 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında sizlerle...

Flamenkonun kült gitarist ve bestecilerinden Paco de Lucía’ya bir saygı duruşu niteliğindeki bu projede sanatçının kariyerinin çeşitli evrelerinde birlikte çalıştığı Jorge Pardo, Carles Benavent, Jose Maria Bandera, Nino Josele, Piraña gibi yıldız müzisyenlere vokaliyle David de Jacoba eşlik ediyor. 24. İstanbul Caz Festivali’ne özel bu projeye Türkiye’den hepsi kendi alanında önemli üç isim katılıyor. Bir Paco de Lucia bestesi olan Palenque’nin Tuana yorumuyla Türkçe popun Lale Devri’ni yaşadığı 90’larda hayatımıza giren Levent Yüksel bu gecenin olmazsa olmazlarından. Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan’ı bir araya getiren ve dünya müziğinde son yılların en dikkat çekici gruplarından biri olan Taksim Trio ise klarnet bağlama ve kanunla flamenkonun sıradışı birlikteliğini gözler önüne serecek. Türkiye’nin nadide perdesiz gitar virtüözlerinden, ödüllü film müzikleriyle tanıdığımız Cenk Erdoğan da bu eşsiz gecenin konukları arasında yer alıyor.
Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. -Kapı Açılış: 21:00-Paco de Lucia Anısına: 21:30- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale Kart üyeleri 2 Adet, Sarı Lale Kart üyeleri 1 adet indirimli bilet alabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT