Palladium Ataşehir’de Can Gox Rüzgarı

Palladium Ataşehir’de Can Gox Rüzgarı

Tarihler: 19 Mart 2016 Cumartesi ~ 19 Mart 2016 Cumartesi 19:00

Yer: Palladium AVM 1. Kat Köprü

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2016 ~ Mar 19, 2016

‘Eski’yi ‘yeni’yle harmanlayan müziği ve özgün sesiyle Can Gox, 19 Mart Cumartesi günü Palladium Alışveriş Merkezi Ataşehir’in başlattığı “Music On The Bridge’’ konserler serisinde sevenleriyle buluşacak

Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, yeni bir konser etkinliğine ev sahipliği yapıyor. ‘Music On The Bridge’ konserler serisinin ikinci konuğu Can Gox, tüm Palladium Ataşehir ziyaretçilerine açık bir konser verecek.

‘Anadolu Blues’ olarak tanımladığı müziğiyle Can Gox; geleneksel ve folklorik ezgileri, kendi enstrümanları ve caz tınılarıyla harmanlıyor. ‘Eski’yle ‘yeni’ arasında köprü görevi gören müziğiyle izleyenlerin karşısına çıkacak olan Gox, 15 yaşından beri müzik dünyasında olup, “Kaybedenler Kulubü’’ film müzikleriyle daha geniş kitlelerce tanındı. Sevilen Türk Halk Müziği eserlerinden ‘Neredesin Sen’, ‘Haydar Haydar’ gibi şarkıları caz gırtlağıyla tekrar yorumlayan güçlü ses aynı zamanda dünyaca ünlü sanatçılar Tom Waits ve Bob Dylan gibi isimlerden de şarkılar seslendiriyor.

Can Gox, 19 Mart Cumartesi saat 19.00’da Palladium’da yer alan 1. Kat Köprü alanında sahne alacak. Sevilen şarkılarıyla izleyenlerini coşturacak şarkıcının konseri ücretsiz olarak izlenebilecek.

www.palladiumatasehir.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT