Pastel

Tarihler: 25 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2011 Pazartesi - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2011 ~ Tem 25, 2011

Temelleri 2002 yılında Ezgi Ülkü’nün üniversite yıllarında NightShot grubunu kurmasıyla atıldı Pastel’in. Konserler, bar programları ve turneler derken grup Başak Güleç, Ezgi Ülkü ve Onur Ülgen’le müzik hayatına devam etmeye başladı ve 2010 yılında yeni ismini aldı.

Artık amaçları, hayatlarının tınılarını, müziğe kalbini ve ruhunu adamış olanlarla buluşturabilmekti… Ağırlıklı olarak alternatif-rock tarzında müzik yaptılar ve bestelerini kendileri yarattılar. Farklı müzik türlerinin esintilerine yer vermekten kaçınmadılar. Ve gerçek müzikseverlerin içindeki sese ortak olabilmek üzere profesyonel müzik dünyasına adım attılar. Mayıs 2007 tarihinde düzenlenen, birincinin seçilmediği, ikinciliği iki grubun paylaştığı Roxy Müzik Günleri ikincilerinden biri oldu Pastel (o zamanki adıyla Felis). Roxy başarılarının ardından, 2008 yılında Yapı Kredi Kariyer Turu kapsamında Türkiye turnesine çıkan grup, 7 ilde konser verdi. Ankara’ya döndüklerinde albüm çalışmalarına başladılar.

Pastel’in ilk albümü Ayışığı, We Play- Odeon markası ve Radyo ODTÜ işbirliği ile 11 Mayıs 2011’de müzik marketlerdeki yerini aldı ve müzikseverlerle buluştu. Albüm ağırlıklı olarak alternatif-rock tarzında bestelerden oluşuyor. Prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü Volkan Yırtıcı’nın üstlendiği albüm, Ankara DETAY Müzik Stüdyoları’nda kaydedildi . Albümün masteringi, daha önce Aerosmith, Bon Jovi, Bryan Adams, Bob Dylan, Faith No More, Kylie Minogue, Madonna, U2 gibi isimlerin de masteringlerini yapmış olan Rick O’Neil tarafından, Turtle Rock Mastering’de yapılmıştır.

Albümde, Cem Adrian’ın eşlik ettiği “Vakit Yok”, paylaşıldığı andan itibaren hem Pastel’in, hem de Cem Adrian’ın dinleyicileri tarafından yoğun ilgi görmektedir. Daha önce Ayla Dikmen’in seslendirdiği, bestesi Başak’ın babası Ertuğrul Güleç’e ait ve 1978-79 yıllarında hit olmuş olan parça “Zehir Gibi Aşkın Var”, albümdeki tek cover şarkıdır.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT