Paul Van Dyk

Tarihler: 17 Ekim 2008 Cuma ~ 17 Ekim 2008 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Discorium

Ücret: Kategori 1 (Standart): 99 YTL, Kategori 2 (VIP Balkon):159 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Çağrı Merkezi (0212 478 0 600), Ticketturk satış noktaları, www.ticketturk.com

Adres: Yıldızposta Cad. No:28 Gayrettepe Gayrettepe İstanbul

Telefon: 0 212 4780600

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2008 ~ Eki 17, 2008

BÜYÜK HASRET NİHAYET BİTİYOR !

Defalarca dünyanin 1 Numarali prodüktorü odülüne layik görülen ve 4 kez GRAMMY adayi olan PAUL VAN DYK ödüllere doymak bilmiyor.3 yil üstüste dunyanin bir numarali DJ’i secilen TIESTO’yu da bileginin hakkiyla tahtindan indirerek 2006 ve 2007 yillarinda DJ’ler aleminin yeni krali olarak hüküm sürdü.

3 Yillik uzun bir aradan sonra ilk kez Türkiye’ye geliyor !!! Dünya çapinda bütün ödülleri silip süpüren ve Grammy adayi albümü ’VONYC SESSIONS – World Tour 08’ dünya turnesi çerçevesinde ‘Live’ sovuyla Istanbul’da..

17 Ekim Cuma gecesi hayranlari ve tüm müzikseverlerle hasret giderecek. Limitli kapasitede biletleri almakta acele etmenizi ve bu muhtesem sovu kaçirmamanizi öneririz.

BAZI ÖDÜLLERI
2006 VE 2007 : “ #1 DJ IN THE WORLD” by DJMAGAZINE
2008: INTERNATIONAL DANCE MUSIC AWARDS / WMC: Best Alternative / Rock Dance Track - Let Go ve Best Euro Track - White Lies, Best Progressive House / Trance Track - Let Go.
2006: BEST DANCE MUSIC ALBUM / MTV DANCE MUSIC AWARDS
2005: "BEST CLUB NIGHT EVER" * GATECRASHER SETS / MINISTRY OF SOUND
2005: MTV / MUSIC AWARDS "Best international DJ award"
2003 VE 2004: “BEST DJ IN THE WORLD” by DJMAGAZINE
2003 VE 2004: “ BEST PRODUCER IN THE WORLD ” MTV DANCE MUSIC AWARDS
2004: DANCESTAR AWARDS * USA
1999 : "BEST MUSIC MAKER" / MINISTRY OF SOUND MAGAZINE
1999 "Mixmag - Magazine" : "Man of the year"
1999 "Muzik - Magazine" : "The leader of the Trance - Nation".

BIYOGRAFI: 1993`te ilk albümü 45 RPM yayinlandi. Ayrica ayni sene Love Stimulation adli parçayi da remiksledi. Bu dönemde, Berlin`deki E-Werk adli gece klubünde de çalisti. 1997`de ikinci albümü Seven Ways yayinlandiktan sonra,kendine genis bir hayran kitlesi edinerek popüler bir DJ olma yolunda büyük bir asama kaydetti. Bu albümden Forbidden Fruit, Words ve Seven Ways adli parçalari piyasaya sürdü. Her biri Ingiltere`de büyük ilgi gördü ve basariya ulasti.Bir çok gece klubünün en çok çaldigi parçalarda basi çekti. Bir yil sonra,1998`te Britanya`da 45RPM albümünü yayinladi ve albüm 1 numaraya yerlesti.Bunun ardindan For An Angel`in E-Werk remiksini yayinladi, bu parça hala çokça çalinmakta ve bir dans müzik klasigi olarak kabul edilmektedir. Ayrica ayni yil Vorsprung Dyk Technik adli remiks albüm çalismasini yayinladi.Bu albüm; Paul Van Dyk`in 1992`den,1998`e kadar olan tüm remiks çalismalarini içermekteydi.
Paul ayrica Sheffield`deki Gatecrasher Club`da residance DJ olarak yer aldi ve bunun yaninda kendini uyusturucu karsiti birisi olarak tanitti.Bu prensibini No Pills,Pure PVD sloganiyla hayranlarina benimsetti ve uyusturucu madde karsiti bir akima öncü oldu.
2000 yilinda ise üçüncü albümü; Out There And Back yayinlandi.Albümden, Tell Me Why(The Riddle) adli hit parçasini piyasaya sürdü.2001`de ikinci remiks albümü; The Politics Of Dancing; 2003 yilinda da Global adli DVD çalismasini yayinladi. 2004 yilinda ona büyük asama kaydettiren albümü Reflections yayinlandi.Bu albüm bir çok hit parçayi içermekteydi.Albüm tanitimi ve dünya turunda verdigi konserler onun DJ siralamasinda birincilige tirmanmasinda en büyük atak olmustur. 2005`te ise üçüncü remiks albümü Politics Of Dancing 2 `den The Other side adli single yayinlandi.
Paul Van Dyk DJ olmanin yani sira basarili bir prodüktör ve trance müzikte büyük bir etkisi olan biri. Yaptigi basarili çalismalar sonucu kendisine God Of Trance (Trance`in Tanrisi) ve Leader Of Trance Nation (Trance Irkinin Lideri) gibi sifatlar verilmistir.
Son sovlarinda ise; DJ`lik ile canli performans mühendisi olma arasindaki çizgiyi birlestirmektedir. Kendisi sosyal yasaminda herkes tarafindan ahlakli ve yardimsever kisiligiyle takdir edilmektedir. Bu da diger DJ`lerden bir adim önde olmasina neden olmustur. Pek çok yardim kurulusuyla çalismakta ve dünyanin sorunlarina kayitsiz kalmamaktadir. Reflections albümünün konseptini Hindistan`daki gezisinde gördügü fakirlik sonrasi tamemen degistirdigini belirtmistir. Kendisi hayranlarinin ona verdigi Trance Legend sifatinin hakkini fazlasiyla vermektedir.
2007 Yilinin sonlarinda piyasaya çikan yeni albümü ‘ IN BETWEEN’ ile sayisiz ödüle layik görülen ve Grammy adayi olan PAUL VAN DYK, David Byrne /Talking Heads, Jessica Sutta/ Pussycat Dolls için yaptigi parçalarla da dünya müzik listelerinde aylarca zirvede kaldi.VAN DYK son olarak 2008 yilinin yaz aylarinda CREAM IBIZA COMPILATION’i Mixledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT