Pendulum DJ Set + MC Verse

Tarihler: 19 Ocak 2013 Cumartesi ~ 19 Ocak 2013 Cumartesi 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Hall gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2013 ~ Oca 19, 2013

Drum and Bass Müziğinin Köklü Gruplarından Pendulum The Hall’da!

The Hall bir ilke daha imza atıyor! Avustralyalı drum and bass ustası Pendulum, DJ Set ile ilk kez 19 Ocak’ta Türkiye’de olacak.

2002 yılında üç kişi olarak yolaçıkan Pendulum, 2003 yılında yayınladıkları ilk single “Vault” ile drum and bass’deki başarısını kanıtlayarak müzik sektöründe büyük ses getirdi ve yılın en iyi single'ı ünvanını kazandı. Her türlü deneyselliğe açık olan ve farklı müzik türlerini başarılı bir şekilde harmanlayan Pendulum, ilk albümleri olan “Hold Your Colour”ı ise 2005 yılında piyasaya sürdü. Albümün 300.000 adet satması ve aynı sene içerisinde grubun Glastonbury festivalindeki dudak uçuklatıcı canlı performansı hem müzikseverler, hem de müzik otoritelerini etkilemeyi başardı.

2008 yılında Pendulum’un ikinci albümü olan “In Silico” grubun biraz daha mainstream’e kayışının göstergesiydi. “In Silico” ile İngiltere listesinde iki numaraya oturan grup, album tanıtımı çerçevesinde Download, Creamfields, Reading ve Tin the Park gibi dünyanın en ünlü festivallerinde sahne aldı. Sadece İngiltere’de değil Amerika’da da büyük ses getiren ekip, Amerika’da çıktıkları turnede de büyük ilgi gördü. 2010 yılında yayınladıkları üçüncü album olan “Immersion” ise piyasaya çıktığı anda İngiltere listesinde bir numaraya oturdu. Üçüncü albümleriyle birlikte konserlerine görsel açıdan da farklı bir boyut katan Pendulum, 2011 yılında Linkin Park’ın Amerika turnesine eşlik etti.

Glastonbury dahil olmak üzere dünyanın en önemli festivallerinde headline olmuş bu önemli ismi bir de İstanbul’da izlemeye ne dersiniz?

Warm-up:
Golem
After party: DJ Mabbas
Kapı açılış: 22:00

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
 - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT