Pera Müzesi’nde Yılbaşı Konseri! “Palmiyeler”

Pera Müzesi’nde Yılbaşı Konseri! “Palmiyeler”

Tarihler: 25 Aralık 2015 Cuma ~ 25 Aralık 2015 Cuma 20:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2015 ~ Ara 25, 2015

Pera Müzesi, yeni yılı Palmiyeler’in konseriyle karşılıyor. “Bu Bir Aşk Şarkısı Değil: Video Sanatı ve Pop Müzik İlişkisi” sergisi kapsamında düzenlenen Palmiyeler’in yılbaşı konseri 25 Aralık Cuma günü saat 20:00’da gerçekleşecek.

Yaptığı müziği “gözlerini kapayınca kendini deniz kenarında palmiyelerin altında güneşlenirken hayal edebileceğin enerji dolu ve samimi bir müzik” olarak tanımlayan Palmiyeler, 2013 yılında kuruldu.

İzmir çıkışlı punk rock grubu Kilink'te yer alan Mertcan Mertbilek ve Tarık Töre Elgay tarafından, davullara Rana Uludağ'ın dâhil edilmesiyle oluşturulan grubun çalışmaları“new wave” ve “surf rock” etkileri taşıyor.

2015 yılında ilk EP’sini kendi bandcamp sayfası üzerinden paylaşmasının ardından gördüğü ilgi üzerine One Love Festival, Soundgarden Festival, Byzantion Fest gibi etkinliklerde sahneye çıkan Palmiyeler'e canlı performanslarında tuşlu çalgılarda ve ikinci gitarlarda Barış Konyalı eşlik ediyor.

Uzun Cuma kapsamında Pera Cafe’de gerçekleştirilecek konser ücretsizdir. Yerler sınırlı olduğundan konser için rezervasyon alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT