Pera Palace H. J Konserleri Kombine

Tarihler: 18 Kasım 2017 Cumartesi ~ 18 Kasım 2017 Cumartesi 18 Kasım 2017 10:30

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: 1. Kategori - 600.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No:52 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Web: http://www.jumeirah.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2017 ~ Kas 18, 2017
Grand Pera Balo Salonu, IDEA Müzik işbirliği ile 2017-2018 konser sezonunda da birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapıyor.

Pera Palace Hotel Jumeirah’ın 120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere ev sahipliği yapan, doğal akustiği ile İstanbul’un en özel salonlarından biri olan Grand Pera Balo Salonu, IDEA Müzik işbirliği ile 2017-2018 konser sezonunda da birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapıyor.

Kombine bilet sahipleri, Pera Palace Hotel Jumeirah tarafından sunulacak olan ayrıcalıklı kart ile, yıl boyunca tüm otel konaklamalarında, restoran ve bar harcamalarında %15 indirimden faydalanabilecek.

Cumartesi Sabah Konserleri’ne katılan tüm misafirler, konsere katıldıkları gün için Agatha Restaurant’ta servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden biletlerini göstererek %15 indirim sağlayabilecek. IKSV Lale Kart üyeleri, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri için, üyesi oldukları Lale Kart indirimlerinden yararlanabilecek.

Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir. 

21 Ekim 2017, Cumartesi, 11:00
Gülsin Onay ile Sezon Açılış Konseri
Dünyanın 78 ülkesinde verdiği konserlerle adından söz ettiren Devlet Sanatçısı piyanist Gülsin Onay, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri’nin 2017-2018 sezon açılışını gerçekleştirecek. Her konserinde sergilediği mükemmel tekniği, duyarlı yorumu ve enerjik karizmasıyla dinleyenleri kendisine hayran bırakan duayen piyanist, açılış konserinde piyano repertuvarının en sevilen ve en zorlu eserlerini eşsiz yorumuyla sunacak. 2017 süresince, doğumunun 110. yılı nedeniyle, kendisine ikinci piyano konçertosunu adayan hocası Ahmed Adnan Saygun’un eserlerini her zamankinden sık seslendiren Gülsin Onay, Almanya’dan Hong Kong’a Japonya’dan Fransa’ya, Saygun’u tüm dünyaya dinletmeye devam ediyor. 

18 Kasım 2017, Cumartesi, 11:00
Dört Kişi Tek Nefes
İstanbul Wind Ensemble 
Ecesu Sertesen (klarnet), Elif Yurdakul Baykurt (flüt)
Mehmet Seyid Mas (obua) , Mert Kutluğ (fagot)

2011 yılında dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ın eserini seslendirmek için bir araya gelen İstanbul Wind Ensemble, her biri solist, orkestra ve oda müziği alanlarında çalışmalarını aktif olarak sürdüren, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın sanatçılarından oluşmaktadır. Ecesu Sertesen (klarnet), Elif Yurdakul Baykurt (flüt), Mehmet Seyid Mas (obua), Mert Kutluğ’dan (fagot) oluşan İstanbul Wind Ensemble yurt içi ve yurt dışında başarılı konserler gerçekleştirmiş, son olarak Fazıl Say’ın “Yeni Şarkılar” adlı albümünde yer alarak, dinleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Topluluğun Fazıl Say’ın yapımcılığını üstlendiği “Türk Bestecileri” başlıklı albümü ise 2018 yılında piyasaya çıkacaktır. Pera Palace izleyicileri bu özel konserle, oda müziği repertuvarının seçkin eserlerine tanıklık edecekler.

16 Aralık 2017, Cumartesi, 11:00
Aralık’ta Trio Ateşi
Özcan Ulucan (keman), Ozan Tunca (viyolonsel), Birsen Ulucan (piyano)
Dünyaca ünlü Ulucan kardeşler ile Ozan Tunca, Aralık ayında Pera Palace sahnesini birbirinden güzel trio eserleri ile ısıtacak. Türkiye ve yurt dışında solist olarak kariyerlerine devam eden, Maxim Vengerov, Edinburgh Quartett, Marta Gulyas, Isabelle van Koellen, Christian Poltera, Evgenia Startseva gibi müzisyen dostlarıyla farklı oda müziği projelerinde yer alan Ulucan kardeşlerin, "Bir Ağaç Gibi", "Masallar Rüyalar Fısıltılar", "Saga" adlı CD’leri bulunmakta. Viyolonsel sanatçılığının yanısıra, saygın bir eğitimci olarak “Klasik Müziğe İlk Adım”, “60 Dakikada Klasik Müzik”, “Klasik Müzikle Tanıştır” adlı kitap, TV programı ve projeleri ile klasik müzik eğitiminin ülkemizde yaygınlaştırılması için çok önemli çalışmalar gerçekleştiren Ozan Tunca ile biraraya gelen Birsen Ulucan ve Özcan Ulucan, bu konserde trio repertuvarının en güzel eserlerini Pera Palace dinleyicileri için yorumlayacaklar.

20 Ocak 2018, Cumartesi, 11:00
Avrupa Saraylarından Pera Palas’a
Cihat Aşkın (keman), Dilbağ Tokay (viyolonsel), Emine Serdaroğlu (piyano)
Dünyaca ünlü keman sanatçımız Cihat Aşkın, bu konserde ülkemizin en sevilen ikililerinden CelloPianoDuo ile biraraya gelerek, İtalyan besteci Boccherini’nin eserlerinden bir seçkiyi “Avrupa Saraylarından Pera Palas’a” başlığıyla tarihi balo salonuna taşıyor. Dilbağ Tokay ve Emine Serdaroğlu’ndan oluşan CelloPianoDuo, yurt içi ve yurt dışında verdikleri sayısız konserler ve katıldıkları festivallerin yanısıra, NAXOS tarfından çıkarılan “Turkish Music for Cello and Piano” adlı CD’leri ve Andante “Kayıt Ödülü” ile ülkemizin en saygın ikililerinden. Solist kariyerinin yanısıra, 2004 yılında başlattığı “Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları” (CAKA) ismini verdiği projesi ve 2007 yılında kurduğu oda müziği topluluğu “Aşkın Ensemble” ile yeni nesil müzisyenler için çok önemli projelerin kurucusu olan Cihat Aşkın,  Pera Palace’ın balo salonunda gerçekleşecek bu konserde CelloPianoDuo ile biraraya gelerek, yeni yılı oda müziği sesleriyle karşılayacak.

17 Şubat 2018, Cumartesi, 11:00
Liedler ve Mektuplar
Ece İdil (soprano), Şevki Karayel (piyano)
Özgün konserleri ve CD kayıtları ile Türkiye’nin ilk konsertisti olma vasfını taşıyan ’’Yılın 10 Divası’’ ödülüne layık görülmüş soprano Ece İdil, bu konserde Edwin Fischer özel ödüllü piyanist Şevki Karayel ile Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri’nde bir araya gelecek. Robert Schumann’ın yaşamının adeta bir aynası kabul edilen eseri Carnaval’ın da yorumlanacağı bu konserde, iki değerli sanatçı, Clara ve Robert Schumann’ın ölümsüz aşklarını, liedler ve mektup okumalarıyla Pera Palace dinleyicisi için sahneye taşıyacaklar.

17 Mart 2018, Cumartesi, 11:00
Fransız Rüzgarı
Pelin Halkacı Akın (keman), İris Şentürker (piyano)
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın başkemancısı ve uluslararası arenada verdiği konserlerle ülkemizin önde gelen sanatçılarından biri olan Pelin Halkacı Akın ile British Council ödüllü ve BBC solistleri sanatçısı olan İris Şentürker, Lila Müzik etiketi ile piyasaya çıkan “Yüzyıl Dönümüne Yolculuk” adlı CD'lerinden seçilmiş  eserlerin de yer alacağı bir program ile Pera Palace dinleyicisi ile buluşacak. “Fransız Rüzgarı” başlıklı bu konser, 19. yüzyılı 20. yüzyılda bağlayan “La Belle Epoque” dönemi Fransız bestecilerinin eserleri ile Romantizm akımının en güzel yapıtlarını buluşturarak dinleyiciyi müzikli bir içsel yolculuğa çıkaracak.

14 Nisan 2018, Cumartesi, 11:00
Viyana’dan Esintiler
Perihan Diana Nayır Artan (soprano), Atılgan Kaptanoğlu (piyano)
İstanbul Devlet Opera Balesi’nin solist sanatçısı soprano Perihan Diana Nayır Artan ile piyanist Atılgan Kaptanoğlu, şan repertuvarının en sevilen lied ve aryaları ile Pera Palace dinleyicisi ile buluşacak. Uluslararası şan yarışmalarından Leyla Gencer, Monserrat Cabelle, Siemens ve Marija Kraya gibi pek çok yarışmada dereceler elde etmiş olan, Royal Concertgebouw (Amsterdam) ve Grand Liceu Operası (Barselona) gibi önemli salonlarda konserler vermiş, solist olarak pek çok önemli role ve başarıya imza atmış olan Perihan Diyana Nayır Artan ile Türkiye ve özellikle ABD’deki konserleri, Florida’daki Piyano Yarışması’ndan birincilik ödülüyle yurda dönmüş olan  Atılgan Kaptanoğlu, bu konserde Pera Palace’ın tarihi balo salonunda bir bahar esintisi yaşatacak. 

12 Mayıs 2018, Cumartesi, 11:00
Sezon Kapanış Konseri
İstanbul Flüt Topluluğu
Ülkemizin değerli sanatçılarından Ayla Uludere, Ece Karşal ve Şebnem Uşen tarafından 2015 yılında kurulan ve ülkemizin saygın üniversitelerinde yer alan flüt sanatçılarından oluşan bu özel topluluk, flüt ailesinin piccolo, alto, bass ve kontrbas çeşitleri ile Pera Palace dinleyicisine pırıl pırıl ve neşeli bir yaz müjdesi verecek. Barok dönemden çağdaş Türk bestecilerine uzanan geniş bir repertuvara sahip olan ve 2018’de Washington Uluslararası Flüt Festivali’nde ülkemizi temsil edecek olan İstanbul Flüt Topluluğu, sezon kapanış konserinde renkli bir programla Pera Palace dinleyicisi ile buluşacak.

*IKSV Lale Kart üyeleri, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri için üyesi oldukları Lale Kart indirimlerinden yararlanabilecek.*Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir. *Detaylı bilgi için 0212 377 40 00’ı arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT