Pera

Tarihler: 25 Ocak 2018 Perşembe ~ 25 Ocak 2018 Perşembe 25 Ocak 2018 22:30

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2018 ~ Oca 25, 2018
Sevilen dizilere yaptıkları müziklerle dikkatleri çeken Pera, 25 Ocak'ta Dorock XL'ta sahne alacak, bu muhteşem performansı kaçırmayın.

İlk stüdyo albümleri "Başka Bir Dünya (2012)" ile müzikseverlere merhaba diyen grup, ikinci stüdyo albümleri “GİZ” i 2013’de yayımladı. "GİZ" albümünde yer alan "Sensiz Ben" ve Toygar Işıklı ile birlikte seslendirdikleri "Unut" şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı.

Grup, "Kuzey Güney", "Güneşi Beklerken", "Medcezir", “Günahkar”ve “Kaçak Gelinler” “ İnadına Aşk" dizilerinde sevilen şarkılarıyla sıkça yer aldı.

Rock müzik kategorisinden hızla yükselen Pera, son single çalışması "Biri Vardı'nın ardından üçüncü stüdyo albüm hazırlıklarını tamamladı. 

Ocak 2016’da yayımladığı stüdyo albümü "En güzel Mevsimim” ile çizgisini bozmadan müzik yolculuğuna devam eden grup, sevilen şarkıları ve muhteşem sahne performansı ile müzikseverlerle buluşacak.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00, konser saati 22:30'dur.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT