Pera

Tarihler: 06 Aralık 2012 Perşembe ~ 06 Aralık 2012 Perşembe 22:00

Yer: Mask Live Music Club, İstanbul

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2012 ~ Ara 6, 2012

2008 yılının ortalarında Gökhan Mandır ve Hakan Ünalan, o yıllarda beraber çaldıkları grubun dağılmasıyla birlikte yola iki kişi olarak devam ederler. Beyoğlu'nun eski adı olan Pera'nın, duyum olarak kulaklarına hoş gelmesi ve nötr tavrının müziklerini kısıtlamayacak olması sebebiyle gruba bu ismi verirler. Pera'nın Ankaralı bir grup olmasına rağmen İstanbul ile özdeşleşmiş bir ismi tercih etmesi başlarda bir çok eleştri almıştır; fakat, grup her zaman "ismilerin kişilere değil kişilerin isimlere anlam kattığı" fikrini benimsemiştir.

Müziğinde alternatif rock ve hardcore yapısı barındıran grup, şarkı sözlerinde de bu türlerin taşıdığı genel tavrı koruyarak oluşturduğu besteleri kaydetme kararı almıştır. Parçaların söylemleri sebebiyle de sosyal sorumluluk sahibi organizasyonlarda bir çok kez yer almışlardır. Bu süre zarfında bir çok müzisyenle çalışan Pera, 2010 yılında başladıkları kayıtlar sırasında - aynı zamanda albümün prodüktörlüğünü üstlenen, Crossfire'dan Kaya Sevinç'in de gruba dahil olmasıyla birlikte bu albümün kayıtlarını 2011 yılı içerisinde tamamladı. İlk albümlerine, herkesin içten içe daha güzel bir dünya arayışı içinde olduğunu düşünerek "Bir Başka Dünya" ismini verdi.Bir yandan da Türkiye'nin çeşitli illerinde ve üniversite festivallerinde sahne alan Pera, aynı yılın sonlarına doğru müzisyen Saki ÇİMEN ile tanışmış ve Mazlum Çimen'in de desteğini alarak 12 şarkının yer aldığı "Bir Başka Dünya" isimli albümünü Çimen's etiketiyle müzik severlerle buluşturmuştur.

Gökhan Mandır: Gitar/Vokal
Hakan Ünalan: Davul
Kaya Sevinç: Gitar
Arın Belenlioğlu : Bas Gitar

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT