Pervane feat.Olcayto Ahmet Tuğsuz

Tarihler: 18 Ocak 2013 Cuma ~ 18 Ocak 2013 Cuma Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: Masada Kişi Başı 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Jazz Center gişe

Adres: Çırağan Cad. Salhane Sok. No.10 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Web: http://http://www.istanbuljazz.com/

E Posta: info@istanbuljazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2013 ~ Oca 18, 2013

Olcayto Ahmet Tuğsuz: Vokal, Gitar
Deniz Tuzcuoğlu :Vokal, Gitar
Eda Kulakaç : Bas Gitar
Burak Tozkoparan: Davul

Olcayto Ahmet Tuğsuz yeni kurduğu rock grubu Pervane ile 18 Ocak 2013 Cuma günü Ortaköy JC’S de (İstanbul Jazz Center) sahne alıyor.

Pervane bu konserde ağırlıklı olarak Olcayto Ahmet Tuğsuz bestelerine yer verecek olmakla beraber Rolling Stones, Beatles, Jimi Hendrix, Steppenwolf, Shocking Blues gibi 60’lı yılların ünlü rock gruplarının bazı cover parçalarını da seslendirecek.

Pervane; Olcayto Ahmet Tuğsuz (Gitar ve Solist), Deniz Tuzcuoğlu (Lead Gitar ve Geri Vokaller) , Burak Tozkoparan (Davul) ve Eda Kulakaç (Bas Gitar) dan oluşuyor. Gurubun kuruluşu da ilginç; çünkü Eda Kulakaç ve Burak Tozkoparan, Olcayto Ahmet Tuğsuz ve Deniz Tuzcuoğlu’nun Jüri Üyesi olarak görev yaptıkları Vodafone Liselerarası Müzik Yarışması’nda yarışmacı olarak dikkatlerini çeken ve gruba davet ettikleri iki genç isim. Eda henüz 18, Burak ise 19 yaşında.Müzikseverler ve bilhassa rock severler Deniz Tuzcuoğlu’nu ise bir çok dizi müziğinin bestecisi olması yanında ağırlıklı olarak ünlü Rock Grubu 4X4’ün solisti olarak tanıyorlar.

Deniz Tuzcuoğlu bu projede kendi grubunda ikinci planda bıraktığı gitaristliği ile dikkat çekecek. Türkiye’nin Naciye, Leyla, Hani, Dünya, Total Disguise gibi şarkıları ile tanıdığı ülkemizin önde gelen bestecilerinden biri olan Olcayto Ahmet Tuğsuz da yıllar sonra asıl tutkusu olan rock besteleri ile müzik severlerin karşısına çıkıyor.

- Masalarımız 4 veya 6 kişiliktir daha az sayıda bilet alanlar masayı başkası ile paylaşacaklardır.

- Bazı masalar JC's yıllık üyelere önceden ayrılmaktadır, diğer masalarda ilk gelenler istedikleri masaları seçebilirler.

- Masa bileti alanlarda gece boyunca 50 TL harcama zorunluluğu vardır.

- Bar biletleri mekan girişinden etkinlik günü satışacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT