Phaeleh

Tarihler: 13 Mayıs 2017 Cumartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi 13 Mayıs 2017 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem : 33.00 TL (100 Adet )Normal Dönem : 44.00 TLKapı : 60.00 TLVip : 88.00 TL (25 Adet )* Sınırlı sayıda avantajlı dönem bileti satıştadır.* Avantajlı dönemin ardından, bilet fiyatları yükselecektir. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2017 ~ May 13, 2017
Deneysel bir elektronik yolculuk için 13 Mayıs’ta Warehouse sahnesi Phaeleh’e emanet!

Phaeleh
2008 yılından beri sinematik elektronik müzik yapan Bristollü multi-enstrümentalist Phaeleh, değişen temposu, garage, electronica ve kasik müzik arasında gidip gelen setleriyle deneysel müzik severleri ruhani bir yolculuğa çıkarıyor. Fallen Light’, ‘The Tides’ ve ‘A World Without’ gibi çalışmaları Massive Attack, Portishead ve Smit & Mighty gibi efsanelere göz kırparken, elektronik altyapıyı spiritüel dokularla zenginleştirmeyi de ihmal etmiyor.

Jaffer
Müziğe küçük yaşlarda davul çalarak başlayan Cafer Kabak, ilerleyen yıllarda elektronik müziğe ilgi duymaya başladı. 2015 yılında İlker Aksungar ile tanışması, hobi olarak ilgilendiği DJ’liği bir adım öteye taşımasına neden oldu. Kısa süre içerisinde FRNDzz kadrosuna dahil olan ve Jaffer ismiyle müzik yapmaya başlayan Cafer Kabak, çok kısa süre içerisinde önemli başarılara imza atarak önce It’s Winner Time SoundClash DJ yarışmasında Türkiye birincisi, sonrasında ise Las Vegas’ta düzenlenen dünya finalinde şampiyon oldu. Housekeeper oluşumunun da bir parçası olan Jaffer, setlerinde House türevleri ve Techno’ya yer vermektedir.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT