Phillippe Cohen Solal & Gotan Project DJ

Tarihler: 27 Şubat 2010 Cumartesi ~ 27 Şubat 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Lucca

Adres: Cevdetpaşa Cad. No:51/A Bebek Adalar İstanbul

Telefon: 0212 - 257 12 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2010 ~ Şub 27, 2010
Dünya müziğinin tüm elemanlarını tangonun tutkulu atmosferiyle yoğuran Gotan Project grubunun mimarı ve aynı zamanda DJ’lik yeteneğinin yanı sıra sıradışı müzisyenleri bir araya getiren prodüksiyon dehası Phillippe Cohen Solal, Gotan Project’in eşsiz füzyon sound’unu yansıtan DJ setiyle 27 Şubat Cumartesi gecesi Lucca’da keyifli bir müzik deneyimi sunacak.

Toplam iki milyon adetlik satış rakamına ulaşan Gotan Project’in, dünya arenasında bugünkü yerini almasında büyük rol oynayan Phillippe Cohen Solal, ülkemizde ilgiyle takip edilen “Six Feet Under”, “Sex And The City”, “Nip/Tuck” dizilerinin müziklerini yaptı. Kendine has kavramsal dokunuşlarla süslediği, akustik tınılı, “country” tarzı parçalardan oluşan son albümü “The Moonshine Sessions” ile bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkan Phillippe Cohen Solal, çağdaş yaklaşımını bir kez daha dinleyicileri ile buluşturuyor.

Eğlence, yiyecek – içecek denince akla ilk gelen ve İstanbul’ un en gözde mekanlarından Lucca’nın Shop&Miles sponsorluğunda “Lounge Masters” konseptiyle her ay gerçekleştireceği eventlerden ilki olan “Gotan Project DJ Set by Phillippe Cohen Solal”, 27 Şubat Cumartesi gecesi, Nu-Jazz/Nu-Latin ve Lounge müziğin tartışmasız en çok takip edilen elektro–tango grubu Gotan Project’in kurucusu ve mimarı, Fransız komposizatörüne ev sahipliği yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT