Phishbacher New York Electric Trio

Tarihler: 23 Şubat 2011 Çarşamba ~ 23 Şubat 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2011 ~ Şub 23, 2011

www.myspace.com/phishbacher

Avusturya Kültür Ofisi’nin sponsorluğunda gerçekleşecek Phishbacher New York Electric Trio konseri, GHETTO izleyicisine sofistike ama bir o kadar da groove dolu ve eğlendirici bir gece vaat ediyor.

Repertuvarlarının çeşitliliği Beatles’ın “I Want You”’sunun drum and bass versiyonu, Latin caz klasiği “Valmez”ve “Mellow Moon Moaning” örnekleriyle özetlenebilen ekibin kalbi, Avusturya ve New York asıllı piyanist Walter Fischbacher.

Hem Amerikalı hem de Avrupalı müzisyenlerle çalışan Fischbacher’in ekibinde son zamanlarda yer alan diğer sanatçılar New York City asıllı davulcu Yutaka Uchida ve Alman basçı Goran Vujic. Her bir müzisyenin gruba ayrı bir karakter kattığı ekibin müziği, sıkı davul ritimleri ve yürüyen bas temalarıyla açıkça funk ruhunu yansıtıyor.

Son olarak saksafoncu Sean Nowell’in de blues, gospel, caz ve funk tınıları sayesinde limitlerini iyice genişleten Phishbacher, GHETTO’da 70lerin funk’ını 21. yüzyıla taşıyacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT