Piatango-Solist: Jülide Özçelik

Piatango-Solist: Jülide Özçelik

Tarihler: 07 Kasım 2017 Salı ~ 07 Kasım 2017 Salı 07 Kasım 2017 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2017 ~ Kas 7, 2017
Tango müziğini bambaşka ve yepyeni bir bakış açısıyla yorumlayan Piatango, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda sizlerle...

Ateş, gül ve kırmızıdır tangonun ruhu... İhtiras, tutku ve başkaldırıyı anlatır... Kâh loş bir milongada, kâh bir sokak lambasının altında, akordiyonun tınıları topuk seslerine karıştığı an durur dünya... Yalnızca ateş, gül ve kırmızı vardır, göz göze bir adamla kadının arasında... Modern Arjantin tangosunun yaratıcısı Astor Piazzolla’nın derin ve büyüleyici stilinden ilham alan Piatango, tangonun melodik örgüsüne yeni renkler katarak etnik ve modern armonileri harmanlıyor. ‘Yeni Aşk’ albümüyle tango tutkunlarının beğenisini toplayan ve milongaların gözdesi haline gelen Piatango, Ceyda Pirali önderliğinde Gustavo Battistessa, Burcu Bal, Başak Elkutlu, Şirin Vatan, Ufuk Çağlar Akman ve Ivan Kile'den oluşan kadrosu ve Jülide Özçelik’in solistliğinde Oditoryum seyircisine sımsıcak bir gece yaşatacak.

“Yalnızlıklarımızda olgunlaşan içsel şarkılarımız, birlikteliğimizle özgürleşti ve dünyaya salındı. Eklenen her ruh şarkımızı besledi. Emek, özen ve sevgi, sadelik örtüsüyle gizlendi. Örtüyü kaldırabilene gül bahçesi vaadediyoruz.” -Piatango

“Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.”

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi  yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT