Pig&Dan

Tarihler: 21 Ekim 2017 Cumartesi ~ 21 Ekim 2017 Cumartesi 21 Ekim 2017 22:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2017 ~ Eki 21, 2017
New-School Techno’nun en önemli temsilcilerinden Pig&Dan, Zorlu PSM ‘Studio”nun muhteşem atmosferinde, 21 Ekim Cumartesi Gecesi İstanbul`da!

Kapı Açılış: 22.00
Allen Cut: 22.00
Ferhat Albayrak: 00.00
Pig & Dan: 02.00


Mevcut sesleri iyileştirerek değil, tamamiyle yenileyerek New-School Techno’yu kitlelere servis eden Pig&Dan, Beatport ve Resident Advisor Chart’larında fırtınalara estirmeye devam ediyor. Drumcode’dan çıkardıklarışaheser “Mexico”dan sonra, kendi plak şirketleri Elevate’den yayınladıkları “Modular Baptsim”, modular synth’lerin sınırlarının zorlandığı ilk albüm olarak karşımıza çıkıyor.

Prodüksiyonda yakadıkları stili, DJ’liklerinde de sürdüren Pig&Dan, 2016 yılında dünyanın en iyi festivalleri Tomorrowland, Noctural Wonderland, Solomun ile Ushuaia, NY’deki saygıdeğer “Output” ve BBC Essential Mix performansları ile Techno sahnesinde kalıcı olduklarını kanıtladı.

Ülkemizi uluslararası platformda en iyi temsil eden Türk DJ/Produktorlerimizden, Jeton Records`un kurucusu ve geçtiğimiz yıl kariyerinin 20 yılını kutlayan Ferhat Albayrak ve Kaiserdisco ile beraber aynı sahneyi paylaşmış Jeton Records’un yeni yeteneği Alan Cutt, gecenin ev sahipleri olacak.

Jeton Records
Türkiye'nin ilk uluslarası Techno Plak Şirketi Jeton Records, 2018'de 100. EP'sini yayınlamaya hazırlanıyor. 

2009 yılında ülkemiz elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden biri olan Ferhat Albayrak tarafından kurulan Jeton Records, her ay düzenli olarak çıkardığı EP'ler ile Dünya'nın aranan Techno plak şirketleri arasına girdi.Lutzerkirchen, Marco Bailey, Teenage Mutants, Tom Hades, Tomy DeClerque , Greg Gow gibi önemli uluslararası isimlerle beraber, son dönemde ülkemiz sahnesinin de gelişimine katkı sağlamak amacıyla, Sezer Uysal, Atesh K ve Ugur Project gibi isimlerin çalışmalarını yayınladı.

2011 yılında Jeton Records Radioshow adlı altında aylık yayınlayan podcast/radioshow'u da, bugüne kadar Richie Hawtin, Maceo Plex, Joseph Capriati, Marco Carola, Slam, Pan&Pot gibi endüstrinin önde gelen isimlere yer vererek, hali hazırda dünyanın farklı kıtalarından 54 uluslararası radyoda yayınlanmaktadır.

2015 yılından itibaren de Jeton Nights olarak, ülkenin Techno sahnesine yatırım yaparak, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Marco Bailey, Bart Skils, Shlomi Aber gibi isimleri her ay düzenli olarak organize ettiği gecelerde, Techno'yu geniş kitleler ile buluşturuyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT