Piiz

Tarihler: 07 Ekim 2011 Cuma ~ 07 Ekim 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2011 ~ Eki 7, 2011

Rock şehri olarak anılmaya başlayan Eskişehir'de 8 yıldır sahne alan Piiz grubu, yeni albümleri ile aşk, melankoli, sevgi ve bazen de hiddet dolu şarkılarını dinleyicilerine sunuyor. İlk albümleri, aynı zamanda klip parçaları olan "Kardem", Nisan'ın ilk haftası itibariyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Vokalde Emir Yaşar, elektro gitarda M. Doğa Usta, bas gitarda Ahmet Çilingir, klavyede Muzaffer Doğan ve davulda Mehmet Dudarık'tan oluşan grup, Türkiye'nin birçok ilinde verdiği konserlerle tattırdığı coşkuyu artık albümleriyle dinleyicisine ulaştırıyor.

"Vazgeç Gönül" ve "Gitme Kal Bu Şehirde" isimli yorumlarıyla da tanınmış olan Piiz grubu, bugüne kadar almış olduğu sahnelerde binlerce hayranının ezbere söylediği şarkılarını artık tüm Türkiye ile paylaşacak. Albümde yer alan "Kardem" isimli parça, umutsuz bir aşkın açtığı yaraları, "Babam Sağolsun" isimli parça bir hiç uğruna yitirilen değerleri, "Müdür" isimli parça da sistemin ezdiği değerleri anlatıyor ve bunlar dimdik, mağrur, cesur bir dille ifade ediliyor.

Yapım aşaması yaklaşık üç ay süren ve Ankara Midas'ın Kulaklığı Stüdyoları'nda kaydedilen albümde prodüktör ve kayıt mühendisi olarak Erkan Tatoğlu görev aldı. Mastering işini ise New Jersey'de bulunan ve alternatif rock/metal kayıtlarındaki başarılarıyla tanınan The Machine Shop'tan Will Putney yaptı.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT