Piiz

Tarihler: 14 Ekim 2016 Cuma ~ 14 Ekim 2016 Cuma 14 Ekim 2016 22:00

Yer: 6:45 KK Ankara

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2016 ~ Eki 14, 2016
Piiz "Kısmen Renkli" albümüyle geri dönüyor.

Sahnelerin 13 yıllık uzun soluklu gruplarından Piiz'in yeni albümü "Kısmen Renkli", Arpej Yapım etiketiyle 22 Nisan'da çıkıyor. Vokalde Emir Yaşar, gitarda M. Doğa Usta, bas gitarda Ahmet Çilingir, klavyede Muzaffer Doğan ve davulda Mehmet Dudarık’tan oluşan Piiz, bu albüm ile hayatlarımızı şarkılarla yeniden renklendirmeyi arzuluyor. 6 yıl önce yayınladıkları, kendi şarkılarından oluşan ilk albümleri Kardem’de melankolik ve nispeten sert bir tarz benimseyen grup, yeni albümünde birçok farklı enstrümanın da kullanıldığı zengin bir sound tercih etti. Grubun ilk albümünden sonra başından geçen hikayelerin anlatıldığı, toplam 8 şarkıdan oluşan albümde  Barlas Erinç'in besteleyip yazdığı, Özlem Tekin'den de hatırlayacağımız bir de yeniden düzenleme var. 

Alişan Göksu prodüktörlüğünde hazırlanan albümdeki 7 şarkının Miks'lerini Uğur Memiş, Mastering'lerini Steve Corrao(Sage Audio) yaptı. Albümün ilk video klibi ise Miks'ini Murat Bulut ve Mastering'ini Çağlar Türkmen'in yaptığı "İntihar Süsü" adlı parçaya çekildi. Sözü ve müziği M. Doğa Usta'ya ait şarkının klibinde Fetih 1453 filminde Fatih Sultan Mehmet'i canlandırarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Devrim Evin'in yanı sıra 5 kişilik Piiz kadrosu da yer aldı. İnsanın kendisiyle olan çatışmasını ele alan ve plan sekans (tek planda çekilen sahne) tekniğinin kullanıldığı klibin yönetmenliğini Ömer Çapoğlu ve Bora Topaloğlu yaptı. Arpej Yapım etiketiyle tanıtımı yayınlanan yeni klip çalışması 15 Nisan tarihinde müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Kısmen Renkli: 1-intihar süsü / 2-özledin mi? / 3-tek / 4-aşka dair / 5-ekim öyküsü / 6-sustum /7-itiraf /8-annem

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT