Pijama - 10. Yıl Partisi

Tarihler: 24 Ekim 2014 Cuma ~ 24 Ekim 2014 Cuma 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2014 ~ Eki 24, 2014

Pijama, 24 Ekim tarihinde Bronx Pi Sahnesi'nde 10. yılını kutluyor...

"Ekim ayının 2004'teki hali son yıllardaki halinden birçok açıdan farklıydı şüphesiz. İstanbul'da herkes cover grubu kuruyor; bugün kimsenin hatırlamadığı alternatif rock gruplarının şarkıları repertuvarların olmazsa olmazları arasında yer alıyordu. Cover grupları da, gece hayatı repertuvarının olmazsa olmazlarındandı.

Pijama'yı 2004'teki Ekim ayının son günlerinden bir tanesinde kurduk. Kasım sonu gibi ilk defa sahneye çıktığımızda durumumuz vahimdi. Yine de çıkış o çıkıştı, yıllarca o sahnelerden inmedik. Kadıköy'de bir prova stüdyosunda başlayan birkaç kişilik bir maceraydık; zamanla sayımız arttı. Yüzlerce kez farklı şehirlerde birçok bar, konser ve festivalde sahneye çıktık. İçimizin dışımızın Pijama olduğu dönemlerin üzerinden çok geçmedi. Onlarca şarkı yaptık, 2 albüm ve 6 video klip yayınladık. Arkaya dönüp baktığımızda 10 yıl geçtiğine inanmak güç.

24 Ekim 2014 Cuma gecesi Bronx Pi Sahne'de eski günleri kutlayacağımız bir "Pijama 10 Yaşında" partisi yapacağız. Şüphesiz ki çok eğleneceğiz ve delireceğiz. 10 yıl önce çaldığımız şarkılardan da çalacağız, son günlerde çaldıklarımızdan da. Bir noktada herkesin çok iyi bildiği ama bizim hiç çalmayı bilmediğimiz şarkıları bile deneyebiliriz ama sabah kalktığımızda muhtemelen bunları hatırlamayacağız. Ertesi gün ise bütün gün yataktan çıkmayacağız.

Tüm Pijama severleri 10. doğum günü partimize bekleriz..."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT